Tubhalsduk och leverans av julklapp

Som ni säkert vet så försöker jag precis som många andra hålla mig sysselsatt under pandemitiden, och de sista veckorna av graviditeten. Nu är det kallt och snö ute så igår fick jag mig ett infall att göra en tubhalsduk till Melissa, det är ju tur att man har det som behövs hemma när man får sina infall. Idag blev halsduken klar och Melissa gick testa den när hon kom hem från förskolan. Den satt perfekt! 😍 Och tur var väl det för imorgon ska det bli – 10 grader här❄️

Julklappen från jobbet har anlänt

Jag fick ett gåvokort från jobbet i julklapp där jag kunde välja vad jag ville ha. Så idag fick Joakim hämta ut dem åt mig. Så himla smidigt det är med PostNords app! Det är bara för mig att välja det paketet som ska hämtas och legitimera mig med bank-id och sedan kan jag skicka QR-koden till Joakim så kan han hämta ut mitt paket utan att ja behöva min legitimation med sig.

De här grillspetten från Sagaform kommer bli perfekt att ha vid årets grillningar. Spetten för fisk och skaldjur är dubbla för att minska risken att det man grillar åker av. Längtar tills vi ska testa dem på grillen!

Imorgon är det fredag, längtar ni också till helgen?

19 thoughts on “Tubhalsduk och leverans av julklapp

Add yours

  1. Men vilken fin och mysig halsduk du har gjort! Jag tycker så mycket om hemstickade plagg.
    Den där appen låter riktigt praktisk att ha. Det händer då och då att min man inte kan passa på att ta ut paket åt mig på vägen hem för att han inte har mitt körkort med sig. Tack för tipset!

  2. bra sätt att hämta ut paket på och perfekt att ha fixat en tubhalsduk nu när kylan verkligen satt in..kommer bli kyligt deluxe när vi ska iväg om en stund, men blir underställ och lager på lager idag så det kommer nog bli bra ändå..

    1. Så smidigt sätt att hämta paket på ♥️ skönt med en halsduk nu då det är rejält kaltt 😊

  3. Vad gullig hon är i sin lilla halsduk. Jag fick också ett gåvokort och beställde en Costa Boda skål jag aldrig köpt själv, bara för att jag kunde 😉
    Här är det -7 grader idag brrrrrrr

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: