förslag på födelsedagspresent till en tvååring

“Annonssamarbete med fyndiq.se”

Melissas födelsedag börjar närma sig. Den 13:e mars blir hon två år – jisses vad fort tiden går! Men då kommer frågan, vad ger man en tvååring i födelsedagspresent?

Vi vill ge henne något som vi känner att hon kommer att använda. Det blir lätt att leksaker bara är roliga i början och sedan läggs på hög någonstans i huset. Men det känns lite tråkigt att bara ge kläder. Samtidigt vill man inte lägga så mycket pengar för något som hon använder under en begränsad tidsperiod.

Jag hittade ett bra förslag på födelsedagspresent hos fyndiq som nog kan bli riktigt uppskattad. Ett megapack med 150 stycken stora byggklossar. Melissa älskar att bygga med klossar och bygger gärna höga torn. Just nu blir hon väldigt frustrerad när de fåtal klossar hon har tar slut, och det kommer inte bli ett problem med megapacket. Det känns som en födelsedagspresent som kommer vara användbar och uppskattad under en längre tid.  

Mega Pack fr Mega Bloks - 150 Stora Byggklossar Delar.  Fr 12mån
Bild lånad från Fyndiq.se

Fyndiq har ett stort utbud av leksaker för en rimlig peng. Det finns leksaker för både stora och små barn, och det är uppdelat i kategorier så det är enkelt att hitta det du letar efter. Det känns som att det finns något för alla. Att Fyndiq har bra leveranstider och en frakt på endast 9 kr gör ju saken ännu bättre. Jag har beställt från Fyndiq flera gånger tidigare och det har aldrig varit några problem.

Personligen tycker jag väldigt mycket om leksaker som innefattar en form av lärande. Klossar är en riktigt bra leksaker enligt mig för det är olika former, färger och barnet får tänka, testa och skapa själv. Jag funderar annars på att ge Melissa lite pysselsaker i födelsedagspresent. Men det kanske är lite tidigt?

Vad tycker ni är en bra födelsedagspresent för en tvååring?

2 thoughts on “förslag på födelsedagspresent till en tvååring

Add yours

  1. Vi ska köpa en balanscykel till Clara i födelsedagspresent. Den tror jag blir poppis! Clara använder ju lite pyssel som Alice tröttnat på, typ stora pärlor och pärlplattor samt pluppar som man sätter i ngt som ser ut som en pärlplatta. Det är lagom pyssel tycker jag. Kram Annelie

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: