Vad vill ni läsa om?

Idag var visst både jag och Joakim extra trötta då han lyckades försova sig med 50 minuter. Det är ju tur att han vanligtvis är ganska långsam på morgonen så han brukar gå upp väldigt tidigt för att kunna ta det lugnt på morgonen. Men jag lyckades vakna till och väcka honom 06:10, så han lyckades ta sig upp, äta frukost, dricka sitt kaffe (vilket vanligtvis tar typ 30 minuter), väcka Melissa och få iväg henne till förskolan till 06:45, vilket är ett rekord för honom!
Jag har tagit det väldigt lugnt idag, foglossningen har varit hemsk men jag tog mig ändå ut en liten stund för att få lite dagsljus och friskluft. När man är ute i slasket så kan man inte låta bli att drömma sig bort till varmare breddgrader☀️

En liten hamn vi la till vid med segelbåten i Kroatien ☀️

Som ni säkert kan förstå så händer det inte så mycket om dagarna här, jag försöker hålla mig sysselsatt så gott det går. Melissa är på förskolan om dagarna och har nu varit där i tre veckor utan sjukdom, snart ett nytt rekord! Tror att många har blivit bättre på att hålla sig och sina barn hemma nu om de är sjuka, och nu har förskolan satt upp en lapp om att det endast får vara en familj åt gången i tamburen, så man kan få stå utomhus en stund innan man får komma in och hämta. Men det funkar faktiskt riktigt bra och personalen ser ofta när man kommer så de förbereder barnen med ytterkläder och skickar ut dem till en när man står och väntar.

Men det finns inte alltid så mycket så att skriva om dagarna, och det blir rätt tråkigt att bara läsa samma typ av inlägg hela tiden. Sen när bebisen väl kommer vill jag inte bomba er med bara bebisinlägg heller.
Så därför tänkte jag höra med er vad ni vill läsa om? Om ni vill ha visa typer av inlägg eller om det är något om mig ni vill veta! Så bomba mig med förslag eller frågor!

16 thoughts on “Vad vill ni läsa om?

Add yours

  1. Förstår att du själv känner att du inte har något att skriva om för att du inte tycker att du går så mycket om dagarna. Kanske kan du visa upp något från ert hem? Och det är klart att du ska bomba oss med bebisgos sedan! Kanske kan du redan nu leta efter lite listor etc på andra bloggar som du kan förbereda och ha som back up? Favoritrecept? Throw backs från förr? Vad gjorde du för ett år sedan? osv Och jag vill bara säga att jag inte tycker att din blogg är tråkig!

  2. Jag förstår att det kan vara jobbigt att hitta något att skriva om när det inte händer så mkt. Visa gärna lite från ert hem, det ser så fint ut!

  3. Du är inte ensam om detta med bloggtorka. Vi alla lever rätt tråkiga liv just nu. Har du något resmål du vill åka till eller åka tillbaka till? Semesterbilder behöver vi nog alla nu.

  4. Jag kan med tycka att det är svårt att hitta saker att blogga om nu i dessa tider men tycker det är kul när du delar med dej Av recept 😊

  5. Försova sig är de värsta som finns! Jag försover mig tack o lov väldigt sällan och de är jag glad för! Jag måste dricka kaffe och sånt först, sen är min son så seg på morgonen så de går inte att skynda på honom direkt heller 😛

  6. BQ är inte seg på morgonen, men han vill ha tid på sig, så han är lika så. Bellis däremot är jätteseg på morgonen, hon är helt otrolig ibland. Jag är nog antingen eller, jag anpassar mig efter tiden jag ska, så är jag trött så blir jag pigg konstigt nog

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: