En tur i vårt hus – Välkommen in

Jag har fått önskemål om lite inlägg om vårt hus. Så jag tänkte bjuda med er på en tur i vårt hus. Och självklart börjar vi med hallen.

Vi kände att vi ville ha en stor och ljus hall då de lätt kan kännas instängda och mörka. Mattan har vi måttbeställt från Nylanders mattor. För oss var det viktigt att ha en slitstark matta som räckte hela vägen förbi hallmöbeln eftersom det är ofta så lång man går in med skor om man glömt något. Vi är även då nöjda med vår skjutgarderob från Elfa. Så bra hyllsystem och förvaring! Och vi är lite galna i förvaring så det passar oss utmärkt.

I hallen kör vi på ljusa, enkla färger. Och jag är väldigt nöjd med möblemanget även om jag känner att det är lite tomt på ena väggen. Men det får ta sin lilla tid att inreda det, man måste ju bo in sig 😊

Jag var bara tvungen att visa upp krokarna i hallen. Tycker dem är så himla snygga! Som jag letade efter ett par bra krokar till hallen som ändå skulle vara dekorativa när de inte används! Vi använder sällan hallen själva då vi går genom tvättstugan. Men det är stor och väldigt praktiskt med både krokar på väggen, ett skoställ och galgar innanför skjutdörrarna vilket gör att man slipper se allt!

Vilket rum vill ni se härnäst?

18 thoughts on “En tur i vårt hus – Välkommen in

Add yours

  1. Kul att få se hur ni bor och vilken fin hall. Gillar det ljusa och förvaring är ju underbart. Önskar jag hade mer av det här hemma. Ska bli kul att se resten av ert hem ❤

  2. Så fint och ljust, vi har också en lång matta i vår hall. Håller med dig att det tar bort mycket grus och sull som annars skulle dras längre in. KUl att se andra rummen sedan

  3. Det ven väldigt fin och välplanerad hall och Ljus – vi har en stor hall men det finns mycket dörrar och en trappa så den är svår att inreda och använda på ett bra sätt – och jag har inte fått igenom det där ljusa…. min familj gillar alldeles för mycket färger.

  4. En stor hall är guld värt, vi har en långsmal hall utan plats för en garderob och det tycker jag är väldigt synd. Älskar stolen, så vacker!

  5. Åh tack, jag tror att jag önskade det. Jag sitter mest spänd på att se hur det gått för er med bebisen. Låter lite med 2 minuter mellan värkarna.
    Så fint ni har det, det ska bli kul att se mer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: