veckosummering av en vintervecka

Här blir det ännu en frisk och fin vinterdag med solsken☀️ Tänkte att jag kunde bjuda lite på min utsikt från soffan där jag kommer spendera större delen av dagen. Fast jag lyckades ta mig ett varv runt kvarteret i det härliga vintervädret som bjöd på -10 grader. Det har varit riktigt kallt i veckan och kommit en hel del snö, så det har verkligen varit en riktig vintervecka.

Summering av veckan
Den här veckan blev inte riktigt som planerat. Det blev ingen verkstad för Mercedesen då vi blev inlagda på förlossningen istället, där blev det lyckad vändningsförsök. Dock fick vi inte åka hem med bebis som de först sa. Jag fick ganska mycket läkemedel för att lugna ner värkarna, så nu får vi se när den lille bestämmer sig för att komma ut. Min mamma fick stanna längre än vad som var planerat och hjälpa till med Melissa. Det är jag otroligt tacksam över ❤️
Samtidigt så har jag även fått spendera mer tid men min mamma vilket också är väldigt uppskattat! Tack vare att hon är här så har jag kunnat vila en hel del vilket var en av veckans mål också. Men det har ändå blivit en liten promenad med frisk luft varje dag – bra för både kropp och själ.
Jag har även börjat med ett nytt typ av blogginlägg – en tur i vårt hus där jag visar upp lite olika rum av vårt hem.

Ikväll ska vi titta på VM-finalen i handboll mellan Sverige och Danmark klockan 17.30, ska ni också titta?
Varken jag eller Joakim är särskilt intresserade av att titta på sport, men eftersom jag själv spelat handboll så ligger det mig varmt om hjärtat och när det är VM-final så måste man ju självklart titta!

Har du haft en bra vecka?

20 thoughts on “veckosummering av en vintervecka

Add yours

 1. Känner mig så tråkig, men såg inte handbollen… är inte speciellt sportintresserad faktiskt.. Fast jag kollar gärna upp vem som vunnit diverse matcher osv för att ha lite koll på vad som händer. Hade så klart varit roligare om Sverige fått vinna idag!

 2. Ja det blev visst en speciell vecka för er och nu är det väntans tider igen. Skönt att din mamma är där så att du får den. Ila du behöver. Och Melissa får umgås med mormor

 3. Mysigt att få mer tid med mamma och att du kunnat vila och ta hand om dig själv. Jag har haft en riktigt bra vecka och håller tummarna för att nästa blir bra också ❤

 4. Vilken fantastisk utsikt från din soffa! Vi har också minusgrader och snö, inte så vanligt i Skåne.
  Jag tittade inte på handbollen, är inte så mycket för att titta på sport på tv. Men jag har så klart följt landslaget och det är ju verkligen enormt bra kämpat av dem. Såg någon som skrev på FB att Sverige inte förlorade ett guld för vi vann ett silver. Det tycker jag är fint.

 5. Skönt med hjälp, gott att ha mamma nära. Bärär det vi döttrar som tar hand om mamma nu när hon trillat och har svårt för att gå.
  Veckan har rusat frM och den blev ju riktigt bra med soffbeställning, vänner och mamma mys.
  Kram Kajsa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: