Då var vi inne igen…

Då var vi tillbaka på förlossningen igen… Idag går jag in i vecka 38 och från och med nu räknas bebisen som fullgången. Igår hade jag värkar i princip hela dagen med jämna mellanrum, på kvällen kom de ungefär var sjunde minut. Det blev att ta två Alvedon innan det var dags att sova, och det blev inte alls mycket sömn. Svårt att slappna av med värkarna och komma till ro, men tillslut så gick det. Men vid 02.30 vaknade jag av värkar som kom var tredje minut. Jag ringde till förlossningen och de sa att jag skulle försöka vara hemma så länge som möjligt. Men vid 13.00 var värkarna fortfarande regelbundna och gjorde mer ont. Så jag ringde och de sa att jag skulle komma in. Vid cirka 15.00 kom jag in till förlossningen, värkar var tre minut och en mjuk livmodertapp. Vid 18.00 gjordes en ny kontroll, jag har värkar med cirka 1 minuts mellanrum men annars har det nästan inte hänt någonting! Så trött jag blir på detta! Alla dessa värkar och det händer ingenting…

Vi får iallafall vara kvar över natt igen då värkarna kommer så ofta, och jag har fått starkare smärtstillande för att jag ska få lite lindring. Både jag och Joakim har tagit varsitt covidtest, ingen jätterolig upplevelse men det funkade. Vi var negativa båda två, och jag trodde inget annat heller. Joakim har sagt att nu får vi allt se till att komma hem med en bebis så han slipper ta provet igen 😅 Nu myser både han och jag i våra matchande ludna tröjor och äntligen börjar tabletterna kicka in så jag får ett litet uppehåll med smärtan.

Nu blev det här ett ganska negativt inlägg, men jag måste ändå säga att personalen är fantastisk här! ♥️De är lyhörda och försöker hjälpa en så gott det går, de passar även upp på Joakim som inte får lämna rummet. Jag måste även ge en stor eloge till min mamma som stannade kvar extra nu för att hand om Melissa och att det funkar så bra för dem ihop💕 Det är ju tur att min mamma jobbar hemifrån nu och kan likaväl jobba hemma i vårt kontor som hemma hos sig. Även om hon är saknad av pappa där hemma.

Snälla hålla alla era tummar och tår i hopp om av att vi får komma hem med en bebis denna gång!

17 thoughts on “Då var vi inne igen…

Add yours

  1. Får hoppas att väntan snart är över och att ni får träffa er lilla nya familjemedlem snart. Så bra att ni har någon som passar M så att ni inte behöver känna er stressade och ja, de där testerna är inte så roliga att ta så hoppas att ni slipper göra om det på ett tag

  2. Det var inte alls negativt. Klart det är jobbigt med värkar och ingenting händer., Hoppas nu att ni har bebis nästa gång du skriver,

  3. Vad skönt att ni ändå är på plats nu eftersom du haft så mycket värkar! Hoppas att du får sova och samla lite krafter, men att du snart får hålla er illa bebis i famnen! Tack för att du håller oss uppdaterade! Håller tummarna att bebisen valt att komma ut nästa gång du skriver 🙂

  4. Vår tös hade bråttom ut efter mitt vändningsförsök och hon kom i vecka 37+4 var fullt utvecklad. Skönt att ni nu kan få vara tillsammans och hoppas att ni slipper mer covidtest. Lycka till nu <3

  5. Det är inte negativt alls ♥️ klart det är jobbigt att ha en massa värkar när inget händer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: