Min stöttepelare

Jag börjar med de flesta undrar just nu – nej, det har inte kommit någon bebis ännu. Massa täta värkar men ingen direkt skillnad mot tidigare. Det har varit en hel del frustration från min sida idag kan jag säga, men sånt är livet. Jag ska få bricanyl igen i hopp om att värkarna avstannar lite, och detta tillsammans med morfin och sömnmedel så jag får sova. Vilket härligt cocktail det kommer bli! 😓 Men vi har faktiskt valt att åka hem för min sovdos, det är ju betydligt skönare att sova hemma. Och så får vi se hur länge bricanylen håller värkarna borta denna gång. Jag tänker iallafall försöka stanna hemma så länge det går nu, så kul är det inte att vara på sjukhus. Jag och Joakim har pratat mycket om det nu och kommit fram till en plan. Vad skulle jag göra utan den här fantastiska mannen vid min sida? Som han har stöttat mig i min frustration, smärta och känsla av hopplöshet de senaste dagarna ❤️ All den uppmuntran och kärlek jag får av honom💕

Så nu återgår vi till det normala – Joakim får jobba och min mamma får en chans att åka hem. Och jag ska försöka undvika att tänka på förlossning och värkar framöver – orkar inte med det mer just nu. Så inga fler inlägg om det förens vi har vår nya familjemedlem i famnen😍

Så jag kommer bland annat att passa på att utforska Viaplay som vi testar på i 14 dagar hemma, så är det någon som har ett bra tips på serie/film som går att se där så får ni gärna dela med er 😊

17 thoughts on “Min stöttepelare

Add yours

 1. Hoppas att du får sova gott på hemmaplan!
  Kollar själv på Lyckoviken på Viaplay, en riktig svensk såpa – om du är sugen på det 🙂 Annars finns ju alltid Greys Anatomy – mååånga säsonger!

 2. Hoppas du får en god natts sömn då… Viaplay brukar ha mycket smått och gott att titta på men just nu är det Netflix för min del. 😋 Kollar gärna serien Bron. Så grymt bra, ett tips bara 😉

 3. Hoppas att du får sova gott och mycket!
  Jag förstår din frustration, jag tyckte att den sista månaden var hemskast av alla.
  Brukade säga att “alla vill veta könet men jag skiter i det om jag bara hade fått veta exakt födelsedag”. Alla vill ju inte veta könet och vi tog inte reda på det med första barnet men jag sa så ändå. haha
  Alltså Viaplay har så mkt, vi har malt igenom massa serier där. Sen beror det ju på vad du gillar, vi gillar inte sci-fi eller superhjältar så allt sånt går bort för oss.

 4. Så skönt att komma hem och sova och ladda inför den kommande resan du har framför dig. Många kramar till er. You go girl. En varm och trygg stöttepelare måste man verkligen ha med sig. Kram på dig

 5. Alltid skönare att vara hemma och vila. Fantastiskt att ha den mannen vid din sida och glöm aldrig den här tiden. Den kommer stärka er. Var rädd om varandra och ta väl hand om dig ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: