Kors i taket

Jag sov väldigt bra inatt, den lilla cocktailen av läkemedel jag fick gjorde verkligen susen! Så idag bestämde jag mig för att det skulle bli en positiv dag, jag har fixat mig ordning och till och med sminkat mig lite – kors i taket! Det var längesen kan jag säga, det tar nog ett tag innan man blir av med de mörka ringarna under ögonen men man blir iallafall inte förskräckt när man ser sig i spegeln 😅

Jag har skickat hem min mamma så hon också får komma hem och mellanlanda lite och träffa min pappa. De behöver ju också få träffas lite. Idag har jag ägnat mig åt att städa i köket, skrivit ett blogginlägg inför imorgon och nästan virkat klart min kofta. Några timmar till så är den klar, vi får se hur slutresultatet blir 😅

Joakim gick hem tidigare idag från jobbet för att hämta Melissa, och nu har vi förlängt hennes tid på förskolan så han kan hämta henne istället för att jag ska göra det. Allt för att jag ska få vila så mycket som möjligt. Men självklart hade Joakim inget emot att gå hem tidigare, han och Melissa fick ju garagetid tillsammans😊 Nu har hon äntligen börjat acceptera att ha på sig hörselskydden, så nu kan hon fortsätta att studera pappa när han väsnas där ute!

Imorgon är det fredag, och jag ska ge mig på en till dag med fokus på positivitet och att hålla mig sysselsatt 😊

Har ni några speciella fredagsplaner?

24 thoughts on “Kors i taket

Add yours

  1. Enda fredagsplanen är att träna, det startar jag alltid mina fredagar med att göra. Sen blir det nog mest jobb, har massor att läsa och recensera. Men på lördag, DÅ!!! Är det mello!!!

  2. Så fin du är. Skönt att du fått sova och känner att du har lite energi.
    Enda fredagsplanen jag gar är att plugga.

  3. Va kul o sminka sej och det blev fint 🙂 härligt när man får positivt tillbaka 🙂

  4. Så fin bild på dig. Sådana hörselkåpor hade våra barn också. Så smarta och bra. Killarna var inga problem att använda dem på medan Tilda var lite sur i början till hon fick annat att tänka på

  5. Så underbart att du fick sova – det behövde du verkligen och visst är det härligt när man plötsligt känner att man har energi nog att sminka sig….jag gick nästan 3 månader när jag var sjuk utan makeup – det är rekord.
    Så underbart söt hon är, lilla Melissa, där hon sitter med sina hörselkåpor…<3

  6. Men vilken sötnos, vad roligt att få vara med pappa i garaget. 😊 Bra att ändra tiderna så du får mer vila ❤️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: