Kojbygge

En kylig dag även denna lördag. Men det fick bli en långsam promenad i kvarteret med Melissa i pulkan idag, man måste ju njuta av solen när den är framme. De senaste dagarna har det ju varit fantastiskt vinterväder trots att det är riktigt kallt. Joakim har fixat med Forden så att den går att starta igen – hoppas vi😂 Idag har det varit kojbygge här hemma för hela familjen, och det har blivit olika typer av kojor. Roligt för både stora och små, och ett väldigt bra tidsfördriv😉

Bamako och Melissa utforskar kojan

Det går åt en del kuddar, filtar och stolar men det är ju precis så som det ska vara när man bygger kojor! I den sista kojan hämtade Joakim även ett batteriljus så de skulle få det extra mysigt där inne. Självklart har även en del gosedjur fått flytta in i kojan.

Nu är snart sockerkakan klar i ugnen och ikväll testar vi något vi inte ätit innan – knäckebrödspizza 😊

Har ni ätit det innan?

17 thoughts on “Kojbygge

Add yours

    1. Härligt o åka pulka . Igår kändes det som om alla var ute . Jag var dock inne o städade o gjorde mat 🙂

  1. Hela familjen bygger koja och tillochmed katten är med😂Gulligt. Hoppas pizzan smakade bra har aldrig ätit en sån pizza. Ta gärna en bild på hur det blev 😊

  2. Åhhhh….vad mysigt med kojor – det måste alla barn få bygga då och då oavsett hur många stolar filtar och plädar som går åt. Och tänk att få ligga därinne och mysa med gosedjuren, såväl levande som leksaks –

  3. Tänk vad lycklig man kan bi för en filt över några stolar <3 Nej jag har inte testat det men många säger att knäckebröd pizza är gott.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: