En kort summering och knäckebrödspizza

Den här veckan har verkligen var upp och ner för min del. Det var väldigt mycket förvärkar i början och veckan vilket tillslut ledde till att vi åkte in till förlossningen – tyvärr fick vi inte med oss någon bebis hem denna gång heller. Efter fått ytterligare en spruta med bricanyl så har tack och lov förvärkarna hållit sig lugna så jag har kunnat vila upp mig de senaste dagarna.
Jag hade satt upp lite mål för veckan men ärligt talat så har jag inte uppfyllt så många av dem, det har varit mer fokus på mitt mående istället. Men ett blogginlägg per dag blev det iallafall och det som var mest lästa denna vecka var inlägg om att vi var inne på förlossningen igen. Det är tydligen inte bara vi som hoppas att bebisen ska komma snart! Den här veckan har varit riktigt kall, det var till och med så kallt att vår lilla ford inte ville starta när jag skulle till barnmorskan.

Igår testade vi på att göra knäckebrödspizza här hemma. Så gott och smidigt! Det finns speciella knäckebröd för pizzabotten, sen var det bara lägga på det vi ville ha på och låta det gå 10 minuter i ugnen. Det kommer vi absolut att göra fler gånger här hemma.

Nu laddar vi upp för nästa vecka, och vi får se vad den kommer att bjuda på!

26 thoughts on “En kort summering och knäckebrödspizza

Add yours

  1. åh förstår ni längtar efter bäbis nu <3 , pizzaknäckebröd hmm det hade jag faktiskt aldrig hört tals om tidigare, ja då har ja lärt mig något nytt i dag med 😀 <3

  2. Förstår att ni längtar efter bebisen. Snart har ni underverket hos er ❤
    Knäckebrödspizza har jag suddig testat, men det såg riktigt gott ut.

  3. Det där med att åka in och ut på förlossningen måste vara det värsta. Man vill ju så gärna att bebis ska komma snabbt. Knäckebrödpizza lät ju väldigt gott tycker jag,

  4. Jag väntar spänt med att den lille ska ploppa fram varje gånge jag går in på din blogg så hoppas man 🙂 💕

  5. Pizza på knäckebröd har jag hört om men inte provat själv. Nu väntar även jag på att få läsa om att er lilla bebis kommit. Kram till dig och ladda batterierna för det kommer behövas

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: