Städning och längtan

Idag har jag fokuserat på att läsa och bara ta det lugnt. Lugnet vara dock inte så länge som det brukar då Joakim fick hämta hem Melissa från förskolan. Hon är snorig och lite hostig så nu får hon vara hemma ett par dagar. Även om hon är väldigt pigg för övrigt. Så nu får även Joakim vara hemma imorgon för att ta hand om Melissa.

Man brukar ju säga att den gravida kvinnan brukar få energi och städa och “boa” inför att bebisen ska komma, gäller det partnern också? Idag har Joakim gett sig på att städa både garaget och huset, så nu har vi ett skinande hem. Det varar dock inte så värst länge 😂

Det är många som gissat på att bebisen kommer kika ut i helgen, hoppas verkligen att ni har rätt. Det vore skönt att slippa vara gravid längre och vi längtar så efter vår nya familjemedlem ♥️

Det finns så mycket man längtar efter just nu – vår lilla bebis självklart men även andra saker som att kunna umgås med folk igen, leva ett “normalt” liv, resa, jag längtar efter att kunna träna ordentligt igen och kunna springa lopp tillsammans med Joakim igen!

Vad längtar ni efter just nu?

20 thoughts on “Städning och längtan

Add yours

 1. Längtar efter att komma igång med träning nu efter senaste graviditet. Tyvärr vill inte kroppen det riktigt så får köra på med väldigt basic (typ höftlyft) ett par gånger i veckan

 2. Ja guuud ja! Jag längtar efter att få göra vad jag vill, när jag vill igen! 11 månader i hemmacorontän är inte att leka med 😛

 3. Det är nog många som vill ha tillbaka våra liv nu 🙂 Konstiga tider det här. Jag tippade ju till helgen så det får vi hoppas på.

 4. Skönt att han fick ett städryck…så att ni har det rent och fint. Hoppas verkligen att bebisen behagar komma ut i helgen. Förstår att du är trött på att vara gravid

 5. Alltid skönt när någon får ett städryck.
  Jag tror att bebis tittar ut på onsdag.

  Jag längtar efter våren, det är en längtan som jag faktiskt njuter av varje vinter. Kanske inte lika mycket i år eftersom vi faktiskt har vinter här i Skåne. Men vårsolens första värme, första snödropparna, första gröna knopparna i träden. Oh det är så ljuvligt.

 6. Jag längtar efter att kunna leva ett vanligt liv. Umgås, jobba och kunna göra roliga saker utan mängder med begränsningar. Just nu längtar jag nog mest efter sol och värme däremot 😀

 7. Jag minns inte om R fick boa feeling men jag däremot fick nog det mesta man kunde skulle jag säga särskilt med pojkarna. När första sonen var beräknad byggde jag blomhylla och la ut gatstegsgång på vår lilla täppa. Sedan gick det som det gick den kvällen att vattnet gick fniss ….Tror det är skönt också att göra saker och fixa med för man går bara och väntar och stirra sig blind på BF datumet annars

 8. Tror att det är många som vill ha tillbaka en slax vardag som det var förut.:) här städade jag med hela lägenheten i går 🙂

 9. Jag önskar att min man velat boa när vi skulle få Mira =)
  Jag minns att jag var hyper, sen vilade jag och då kom Gabriel, dock två veckor försent….

 10. Duktig av han o hjälpa till 🙂 inte många som gör det . Utan det är fortfarande ’kvinnans ansvar’. Längtar till bebisen tittar ut 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: