Vecka 39 och fikaförslag

Idag var det dags för besök hos barnmorskan idag, jag är nu i gravidvecka 39 (38+1). Även idag känns det som att energin ligger på topp – eller nja så på topp den kan bli som höggravid. Forden var mer samarbetsvillig idag när det bara var -10 grader när jag skulle ge mig in till stan. Jag fick en annan barnmorska idag och hon undrade om jag brukar känna mig yr med mitt blodtryck – jag är en lågtryckare men har inte haft några problem med det nu under graviditeten. Annars såg allt bra ut, magen har växt som den ska, hjärtljuden var normala och den lille krabaten har lyckats hålla huvuden nedåt och nu är det nästan helt fixerat. Så allt ser bra ut! Det är bara den eviga väntan på att den ska vilja komma ut. Är det någon som vågar gissa på ett datum?

Efter gårdagens inlägg om min plötsligt nyfunna energi var det många som sa åt mig att inte glömma bort att ta det lugnt och vila. Så för alla som är oroliga att jag inte göra det så kan jag intyga att det är det jag gör större delen av dagen. Men jag försöker göra något varje dag som gör att jag gör lite nytta också! Jag är lite av en rastlös själ så jag känner att jag måste ha saker och göra.

Planer för alla hjärtans dag

Vi brukar inte fira den här dagen så värst mycket. Det vi mest fokuserat på att vi ska spendera tid ihop, inte så mycket på presenter. Detta året satsar vi på en mysig fika här hemma med familjen. Så nu gäller det att komma på vad för gott vi ska fira med denna gång – några förslag?

16 thoughts on “Vecka 39 och fikaförslag

Add yours

  1. Så fin bild på magen 😍 fika på alla hjärtans dag, jag såg ett tips om lite frukt format som hjärtan, typ vattenmelon men det kan man göra med mycket, även kakor man bakar eller så, tipset var att använda pepparkaksform och det funderar jag på att göra 😁

  2. Vore fantastiskt om drt blev en fin alla hjärtans dags present på söndag med en bebis ❤ Skönt att allt dig bra ut och snart har ni ett lilla underverk hos er. Så mysigt ❤

  3. När jag läste ditt inlägg kände jag spontant att det blir i helgen, och nu ser jag ju att fler gissat på det. 13 feb gissar jag på 🙂
    Semmelkladdkaka passar väl bra i dessa tider! Såå sugen på det själv!

  4. Duktig du är som kan ta dej ut trots att du känner det inte på pepp son när man inte är gravid. Men hejjar på dej att bebisen kmr snart 💕

  5. Bebis kommer minsann 21 feb har jag fått direkt bara sådär i huvudet =D, det var första tanken jag fick. Men för er skulle hoppas vi på här och nu snart. Samt så fin magen var i den fina toppen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: