Solsken och årets första semla

Idag har även jag kunnat njuta ordentligt av solskenet. Vi tog en längre promenad genom samhället med pulkan, så skönt att få känna solens värme trots minusgraderna☀️❄️

På eftermiddagen blev vi bjuda på fika utomhus hos en granne. Deras dotter går på samma avdelning som Melissa på förskolan och båda är just nu hemma pga att de är snoriga så vi tänker att det funkar att träffas ute ändå. Barnen har ju säkert samma baciller och vi var ju ändå ute. Så det fick bli årets första semla utomhus i solen☀️ Joakim gick leka av sig med deras hundar och Melissa och Nelia åkte kana nedför en snöhög på tomten. Så kul att kunna umgås med lite andra utomhus, det har blivit väldigt ensamt hemma nu det senaste.

Dagens upptåg börjar ta ut sin rätt på kroppen och det kommer gå åt lite värktabletter men det har helt klart varit värt det! Ikväll kör vi lite “dejt” kväll vilket innebär att vi äter lite senare när Melissa har somnat så vi får äta i lugn och ro. Det blev bakpotatis med skagenröra 😍

Beklagar den dåliga bilden men tyckte ändå maten förtjänade att hamna på bild 😊

Nu ska vi mysa ner oss i soffan och bara njuta av kvällen!

Hur har er lördag varit?

16 thoughts on “Solsken och årets första semla

Add yours

  1. Vet inte om jag är trött eller väldigt snuskig, men bakpotatis var inte det första jag såg på bilden. Själv har jag inte ätit någon semla allas i år

  2. Tror också ni har samma baciller så det var nog ok att vara ute ihop. Semla lät gott, så det blir en på tisdag är tanken. Vi åt också bakpotatis idag då vi var ute och åt

  3. Årets första semla åtaganden för längesen. Min familj älskar semlor så jag bakar dem lite när som på året.
    Själv tycker jag inte om mandelmassa men jag ser ändå framemot onsdag då vi ska ha semlor på jobbet för min kära kollega har beställt med vaniljkräm till mig.

  4. Jag tror minsann att hela landet hade strålande solsken igår med alla härliga bilder jag så på de sociala medierna. Semlor är något som jag altid varit helt såld på och då menar jag såld. Många år önskade jag mig semlor som fika på sängen när jag fyller år. Ifjol och året dessförinnan var jag semeltestare men i år går det trögt med semlorna. Jag vet ärligt talat inte varför men jag är bara inte sugen …Något måste vara allvarligt fel med mig eller hur!!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: