Alla hjärtans dag firande

Idag är det söndag, och jag tror inte någon missat – Alla hjärtans dag. Här hemma har det rullat på som en vanlig söndag för det mesta. Joakim har varit och handlat, Melissa och jag har myst här hemma och det blev en solskenspromenad. Men nog firar vi här hemma ändå, Joakim kom med lite rosor till mig idag.

Självklart så blev det en alla hjärtans dag fika. Vi testade semmelkaka som Marlene tipsade om, och den var så god! Enligt mig mycket bättre än en vanlig semla då hela kakan smakar mandelmassa, ingen torr semlebulle och man väljer själv hur mycket grädde man vill ha (enligt mig är det ofta alldeles för mycket grädde på semlor). Dessutom var den extremt enkel att göra så den kommer vi absolut att göra fler gånger.

Ikväll blir det hemgjord potatisgratäng och nötstek som får gå i täljstensgrytan under dagen. Det vattnas i munnen bara av tanken. Det blir ett perfekt avslut på denna helgen.

Hur har ni firat?

23 thoughts on “Alla hjärtans dag firande

Add yours

 1. Kul att den smakade! Det är verkligen en favorit hos oss. Å gillade du den så måste du testa vår morotskaka, den finns på samma sida 🙂

 2. Dessvärre har jag haft en hektisk dag men inte tillsammans med maken – jag hann dock skriva ett kort och lägga en chokladros till honom innan jag stack iväg. I kväll har vi firat med lite tårta. Jag hoppades nästan att ni skulle få en liten alla hjärtan bebis <3

 3. Här har det varit ett splittrat firande. Maken jobbar, äldsta dottern är med pojkvännen och yngsta dottern och jag har bara myst i soffan. Helt ok dag ❤
  Kakan lät riktigt god!

 4. Vi har faktist inte firat alls. Eller mina föräldrar var över på lite blåbärspaj, men de kommer nästan varje söndag så tror inte att de räknas

 5. Men åhh så god er middag lät!
  Fin ros du fick!

  Vi har inte direkt firat men vi har haft en mysig dag och vi har fikat på hembakat. En mysig söndag helt enkelt.

 6. Här blev det inte heller så mycket firande igår var som en vanlig söndag. Själv bakade jag en kladdkaka med daim i igår. Den uppskattas här hemma 😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d