Semla och bokreaspaning

Dagarna här hemma fortsätter. Melissa har piggnat till men näsan fortsätter att rinna så hon får vara hemma några dagar till. Jag fick också en liten släng av förkylningen men det är mycket bättre nu, vilket är väldigt skönt då jag tycker det räcker med att vara höggravid!

Idag är det ju fettisdagen, så vi valde att ta en promenad med pulkan upp till affären i området och köpte varsin semla som passade perfekt till eftermiddagsfikat. Men nu blir det inga fler semlor i år för min del, det räcker med dem vid fettisdagen. Har ni ätit någon semla idag?

Det är blivit lite onlineshopping för min del idag då jag har sysselsatt mig med att titta på nya kläder till Melissa, tänker att det är lika bra att ha lite kläder i större storlekar hemma då hon helt plötsligt växt till sig. Idag har jag även börjat spana på böcker inför bokrean som drar igång nästa vecka. Jag har hittat ett antal som jag är intresserad av att köpa. Bland annat funderar jag på Sarah J. Maas nya fantasyserie. Framförallt har jag fastnat på barnböckerna, det finns så många att välja mellan. Så jag tänkte om ni har några bra tips på barnböcker som jag ska hålla utkik efter?

Imorgon blir det en liten utflykt med bilen till verkstaden, sist vi hade en tid fick vi avboka då vi var inne på förlossningen. Eftersom det kommer ta några timmar för dem att fixa bilen så kommer jag och Melissa följa med i vår andra bil för att köra hem Joakim så han slipper spendera dem timmarna inne i stan.

.

10 thoughts on “Semla och bokreaspaning

Add yours

 1. Jag blev besviken på bokrean, det jag sett iaf. Hittade inget till mig själv men får kanske titta på böcker till äldsta sonen.

  Böckerna om SuperCharlie har uppskattats här hemma.

  Två semlor har det blivit idag. En på jobbet och en här hemma

 2. Det riktigt kliar i fingrarna nu inför bokrean, men jag får inte köpa nåt. Har alldeles för mycket redan som bara väntar på att läsas. Hoppas du hittar mycket spännande att läsa ❤

 3. Jag ha ätit två semlor nu i år och det är precis lagom för mig, kommer heller inte vilja ha fler än så =D, det är gott, men alltså inget jag suktar massor efter så

 4. Dottern gillade böckerna om Ingrid av Katerina Janouch och sonen har älskat böckerna om Halvan, Bonden Blom & Mamma Mu 🙂
  Ska också se om jag kan hitta något, främst till mig själv!

 5. Åt en semla igår jag med, och det får bli den ända. Däremot var min man sugen på en nutella, men jag vet inte. En halv kanske?

 6. Jag tror det bara är jag som inte skrivit om semla dagen . Hehe tråkigt att hon fort är sju krya 💕

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: