Planer för vecka 7

Tänk att vi redan passerat halva februari, vart tar tiden vägen egentligen? På något sätt känns att tiden bara springer iväg medan jag går här och väntar på att bebisen ska komma.
Trots en varierande energinivå under veckan och en begynnande förkylning under helgen så måste jag ändå säga att förra veckan var riktigt bra- alla mål jag satte upp för veckan uppfylldes och under veckan kommer det upp en ny bokrecension. Trots att Melissa var förkyld så hade vi en riktigt bra helg med utomhusfika, pulkaåkning, alla hjärtans dag firande och mycket tid i kojan – Melissa går in i den och låtsassover 😅

Den här veckan börjar vi med att Melissa fortfarande är hemma med sin förkylning, och Joakim är hemma och vabbar. Förhoppningsvis kan Melissa gå tillbaka till förskolan senare i veckan, fast Joakim trivs väldigt bra ute i garaget där dem mest håller till när han vabbar.
Det närmar sig beräknat datum för den lille krabaten i magen, idag är det sju dagar kvar och nu börjar jag istället gå över till inställningen på att jag kommer över tiden denna gång. Det är bättre att tänka så än att leta efter varje litet tecken på att förlossningen är på gång – annars driver jag mig själv galen snart.
Så jag fortsätter att försöka sysselsätta mig under denna veckan också med en massa småsaker som finns att göra här hemma.

 • Fortsätta med garderobsresningen
 • Ett blogginlägg per dag
 • Försöka jobba lite med företaget
 • Kolla efter nya böcker inför bokrean så jag har att läsa framöver
 • Rensa bland Melissas leksaker – det börjar bli alldeles för många som är framme just nu
 • Ta det lugnt och kolla på serier, vila upp och ta hand om mig själv

Det är ingen lång lista för den här veckan, men det är så det får bli. Så länge jag håller mig sysselsatt är jag nöjd, och nu håller jag för det mesta till i soffan med en serie på tv:n eller datorn i knät.

Vad är era veckoplaner?

28 thoughts on “Planer för vecka 7

Add yours

 1. Den där sista tiden i graviditeten är inte kul! Man letar efter tecken och känner efter, å sen rätt vad det är så bara kör det igång. Skönt när bebisen äntligen kommer.

 2. Här vabbar jag också. Fick dock dra hela rumban själv med tre barn idag. Man blir svettig för mindre, speciellt när den minsta vägrar sova någon annanstans än i min famn och mellanbarnet plötsligt slutar sova middag

 3. Mysigt att vila lite i en koja 🙂 Tänkte också kolla lite på bokrean för att se om jag kan bunkra lite nya böcker. Hoppas att liten piggnar till och att ni får en fin vecka!

 4. Så skönt M har det där i kojan. Jag har ganska lite planer för veckan. Fixa naglarna på fredag och en fika med en vän i stan på torsdag. Onsdag blir det fotopromis. Ska ev träffa syster i helgen

 5. De sista dagarna är precis lika långa som hela graviditeten känns det som. Jobbigt att bara vänta, och det blir så svårt att planera något då det är så här,

 6. Sista tiden är jobbig med just väntandet. Bra att hålla sig sysselsatt under tiden för att tänka på annat. Snart har ni er lilla hos er ❤

 7. Massa mängder med kramar till dig med tålamod och lugn inför bebisens ankomst. Min vecka är ganska full med planer på jobbet men inget annat <3

 8. JAg tycker att din veckolista verkar vara alldeles lagom lång – alltså de där sista dagarna innan det är dags är bara så jobbiga så det är bra om man lyckas tänka på något annat. Skönt att maken kan vabba nu när Melissa är förkyld, men jag hoppas hon blir helt kry innan bebisen kommer.

 9. Va härligt att uppfylla mål. Tråkigt med förskylning hoppas bebisen kmr snart , sorry för sen kommentar ,

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: