Sysselsättningarna hemma fortsätter

Idag har det faktiskt varit ganska fullt upp här hemma. Direkt efter frukost åkte vi in och lämnade Mercedesen på verkstaden. Väl hemma igen så fortsatte jag att rensa i garderoben. Just nu är det inte så mycket som åker ut ur garderoben men däremot sorteras kläderna upp efter storlek och användningsområde vilket kommer göra det enkelt att hålla ordning i garderoben (hoppas jag iallafall). Allt eftersom jag blir av med gravidkilorna så kan de lite större storlekarna försvinna ur garderoben.
Vid lunch meddelade verkstaden att bilen var klar så det var bara att sätta sig hela familjen och åka in och hämta den. Kan bara säga att det var tur att vi fortfarande har garanti på bilen annars hade det blivit väldigt dyrt! Men det är så skönt att ha fått det gjort så nu behöver vi inte tänka på det framöver.

Har man inte något att göra så skapar man sig något att göra – det var precis det jag gjorde när jag fick för mig att organisera om lite i vitrinskåpet. Nu har alla vinglas och champagneglas hamnat på samma hylla.

Jag är inte den enda som har haft fullt upp idag, Melissa har inte velat sova alls under dagen men har fortfarande varit pigg. Så nog är hon allt på bättringsvägen. Idag är hennes första symtomfria dag och vi hoppas att det morgondagen också är symtomfri. Vi fick ett mejl idag om att de haft ett bekräftat fall av covid-19 på förskolan under tiden som Melissa varit hemma så vi får se hur det kommer utvecklas framöver.

20 thoughts on “Sysselsättningarna hemma fortsätter

Add yours

  1. Skönt att hinna städa garderoben. Det brukar vara ett ställe som annars blir bortglömt och rörigt. Härligt med ordning och reda ❤

  2. Den där känslan att öppna sin nystädade garderob alltså! Skönt när det är gjort!
    Trist med Covid på förskolan.. skönt att M inte varit där på några dagar!

  3. Så är det för mig med, har jag inget att göra så skapar jag mig oftast något att göra som att tex rensa hemma. Det är så skönt när det är gjort 🙂

  4. När det gäller kostnader för bilar så kan det skena rejält. Nu har jag tur för att min svärson jobbar på KIA så vi lämnar bilen dit 🙂 Så du är fortfarande hemma ser jag. Är det den här helgen ni kommer hem med bebis istället? 🙂

  5. Så skönt att du har något att sysselsätta dig med så här kort tid innan förlossningen och att du orkar med att göra något. Jag minns min första förlossning – dagen innan beräknat datum höll jag på att organisera en garderob och var tvungen att kliva upp och ner på en stol hela tiden för att nå – undrar om det var det som satte i gång det – sonen kom dagen efter på exakt rätt datum.

  6. Så bra att M är bättre. liten här hemma har fått feber så det blir ingen förskola alls denna vecka, går mycket sjukdomar på förskolan just nu tyvärr

  7. Runt nyåret rensade jag ut allt som skulle bort från mina garderober och min Walk in Closet. Verkligen skönt och ofta hittar man något som man nästan glömt bort att man själv har

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: