Drömma sig iväg

Tidigare i veckan fick vi hem en katalog från Willab Garden. Jag vet att jag inte borde kolla i sådana kataloger men jag kan helt enkelt inte låta bli. Jag blir så sugen på ett ordentligt uterum/växthus när jag tittar i katalogen. Det vore en dröm att ha ett växthus som man även kan använda som lusthus där man kan sitta ljumna sommarkvällarna omgivna av växterna och bara njuta av livet med något gott att dricka. Och tänk vad man skulle kunna odla där inne 🍅🍇

Jag vet precis vart på tomten jag skulle vilja ha det och jag vet på ett ungefär hur jag skulle vilja att det såg ut. Men kanske drömmer man bort sig lite för mycket? Det kostar ju en hel del och sen är ju frågan om det blir så fantastiskt som man tänker att det kommer bli. Joakim är också sugen på ett så vi får väl se om vi kommer skaffa ett i framtiden. Men drömma går ju alltid!

10 thoughts on “Drömma sig iväg

Add yours

  1. Så mysigt! Många kompisar satte upp såna förra sommaren och har använt dem massor. OM ni skaffar ett så se till att det finns gott om plats att sitta där, hellre för stort än för litet – det är det stående tipset från våra vänner.

  2. Det hade med all säkerhet varit superfint. Hittade en sådan katalog på jobbet och visst blev man sugen på att ha en trädgård så man kunde fixa i.

  3. Precis man får och man kan alltid drömma sen så får man ju se vad som går upp i framtiden sen, men det såg verkligen härligt ut 🙂

  4. Jaaa ett uterum är en bra investering. Jag ÄLSKAR vårt och jag längtar så tills vi kan flytta ut. Men det är snart dags även om man inte kan tro det =)

  5. Jag har ett växthus och en underbar trädgård som är min största energikälla idag. Funderar få om jag skulle klara bo i lägenhet utan balkong…Ett slag köpte jag alla tidningar och böcker om trädgård tills jag fick ge mig själv stopp med stora röda bokstäver

  6. Va kul att du gillar växthus . Min mor köpte ett riktigt växthus där byggare fick sätta upp det ., det är fint men inte min grej.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: