Sällskapsspel i väntan

Inatt blev det inte alls mycket sömn men har inte varit så hemskt trött idag som jag trodde jag skulle vara. Mina föräldrar är hos oss nu under helgen och min mamma kommer stanna kvar under veckan ifall det är så att bebisen bestämmer sig för att komma ut då, den är ju beräknad till på måndag trots allt. Det är så skönt att ha lite sällskap och avlastning. Framförallt så är det skönt att få tänka på annat än hur ont jag har. Foglossningen är så hemsk så jag knappt kan stå på benen emellanåt, och ena benet låser sig totalt😓

Idag har Joakim och min pappa handlat lite saker som de behövde och varit ute i garaget och byggt lite. Jag, mamma och Melissa har hållt oss hemma, tagit en kort promenad och lekt. Det har även blivit sällskapsspel, god mat och en hel del prat. Kvalitetstid trots att man väntar på att något ska komma igång 😊 Men Melissa är överförtjust att dem är här, hon har börjat säga morfar och vill att han ska borsta hennes tänder – inte oss emot då hon ofta blir irriterad på oss när vi gör det 😅

Hoppas ni haft en bra lördag♥️

9 thoughts on “Sällskapsspel i väntan

Add yours

  1. Vad skönt att dina föräldrar är på plats! Det verkar ju vara väldigt nära nu. Förstår att det är lite jobbigt att bara vänta. Jag hann ju aldrig riktigt komma dit 🙂

  2. Mitt var ju så pang tjong bong poom liksom så jag hann ju aldrig få den där rastlöseheten och väntan, så förstår att det är lite tröttsamt. Men skönt att du har de dina där och sällskapsspel kan man aldrig spela för mycket av. Samt jag har ju sagt 21:e lite kul att hen är beräknad däromkring, det visste ju ej jag

  3. Det måste kännas skönt att ha föräldrarna på plats. Det kan ju gå fort då man väl åker in och bra att slippa tänka på Melissa just då.

  4. Brädspel är en bra sysselsättning oavsett om det är planerat som helkväll eller bara som tidsfördriv mellan andra sysslor. Skönt att dina föräldrar är där
    Och matt din mamma kan stanna lite. Aldrig fel med avlastning.

  5. Skönt att ha någon där hela tiden ifall att bebis tittar ut. Måndag är en bra dag ju, hoppas på det. Min son fyller 5 år på måndag 😋🌹

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: