Sista veckan innan beräknad förlossning

Idag har jag mått oförskämt bra måste jag erkänna. Om det inte varit för foglossningen och förvärkarna hade jag knappt trott att jag var gravid 😅 Sovit riktigt bra, pigg i huvudet och sugen på att hitta på massor av saker även om man är väldigt begränsad just nu både pga kroppen och pandemin. Men det är inte illa att må såhär dagen innan beräknad förlossning! Hoppas att det håller i sig till det är dags 😊

Snälla kom ut snart 💕

Målen för veckan är uppfyllda; garderobsrensningen resulterade i en välorganiserad garderob och en fylld påse med kläder som ska säljas/skänkas, jag har hittat lite böcker som jag tänker investera i under bokrean och det blev en del jobb med företaget. Den här helgen har faktiskt varit riktigt avkopplande och avledande vilket var precis vad jag behövde. Annars har det inte hänt så mycket under veckan, Joakim har varit hemma för vabb hela veckan så det var en lite annorlunda vecka då jag inte riktigt kunde köra på med mina vanor som jag skaffat mig nu när jag varit hemma länge. Men nu är Melissa frisk igen och redo att komma tillbaka till förskolan och Joakim får återgå till jobbet 😊

Vi hoppas på en bebis under nästa vecka, men det återstår att se 😅 Men jag har börjat skapa en hel del planer för att få tiden att gå för nästa vecka men vi får väl se om jag får chansen att utföra dem eller inte.

Hur har er vecka varit?

18 thoughts on “Sista veckan innan beräknad förlossning

Add yours

  1. Skönt att du mår så bra och orkar fördriva tiden med nytta. Rensa garderoben är skönt. Nu håller vi tummarna hårt för att bebisen tittar ut snart ❤

  2. Skönt att må oförskämt bra! Kan vara bra att vara utvilad till liten ska komma. Håller tummarna att det blir snart.
    Idag körde vi ner till samma hav som vi gick på förra veckan, till att sitta i den varma solen och knäppa upp jackan. Från minus 8 till plus 9…galet, men skönt
    Kram Kajsa

  3. Vad skönt att du mår bra, det är inte så vanligt så sent i graviditeten. Jag var så full av ångest och ont, överallt. Härligt att vara klar med det du bestämt dig för.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: