Planfri vecka med vårkänslor

Idag har gårdagens energi fortsatt och det har jag inte tackat nej till. Så idag har det blivit hemmafix i form att nya sängkläder, tvättade till och med madrasskyddet, betala räkningar och annat vardagligt hemmapyssel.

Vilket väder det har varit idag! Jag fick vårkänslor när jag och mamma tog en promenad i solen☀️ Vi hade 10 grader idag och nästan all snö är borta. Lite tråkigt i och med att det är sportlov denna vecka men samtidigt är det härlig att det går mot varmare tider. Det blev även en lite längre promenad när Joakim och Melissa kommit hem. Man får ju passa på att njuta av det fina vädret medan det varar. Men visst längtar man tills det grönt och fullt av blommor på backen igen 🌼

Den här veckan har jag faktiskt inga planer alls. Utan jag tänker bara göra det som faller mig in och det jag känner för. Tänkte faktiskt unna mig en sådan vecka, iallafall tills att bebisen bestämmer sig för att komma. Efter idag har jag officiellt gått över beräknat datum och vi får se när krabaten kommer. Men det betyder inte att jag bara ska sitta och vänta, jag tänker fortfarande hitta på saker men utan någon form av stress 😊 Det återstår att se om jag lyckas med att ta dagen som den kommer eller om jag kommer börja klättra på väggarna och planera ändå 😅 Jag är ju lite av ett planeringsfreak!

Vad ska ni göra under veckan?

20 thoughts on “Planfri vecka med vårkänslor

Add yours

  1. Hoppas att liten vill titta ut snart, den där sista tidenbrukar vara väldigt dryg när man väl gått över tiden och bara väntar..tur att du har ider om vad du ska göra i alla fall

  2. Här är det enormt med slöslask och Bellis blötte ner alla sina ytterkläder idag så dem har jag fått tvätta allihop och torkat i torkskåpet tills imorgon hehe, de hann ej torka klart =D

  3. Verkar som att många har haft sol idag här hos mig har det varit grått och dimmigt ute. Men även jag tog mig ut på en promenad även om det var kallt. Jag längtar till våren nu 🙂

  4. Skönt att bara kunna ta det som det kommer. Hoppas du får mycket sol och kan vara ute och njuta ❤ ha en riktigt fin vecka ❤

  5. Det är så härligt när man har allting gjort det som behövs att göra , själv ska jag tvätta ikv 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: