Chokladbollar och nya kläder

Min planlösa vecka fortsätter och än så länge mår jag fortfarande oförskämt bra. Idag var jag egentligen sugen på att åka till blomsterhandeln för att uppdatera blommorna här hemma, men eftersom läget är som det är så får det vänta ett tag tid. Istället satte baksuget in så det blev chokladbollar. Testade att ha O’boy istället för kakao vilket jag inte haft innan men de blev riktigt goda 🙂

Det blev även en promenad i vårsolen upp till handlarn för att hämta ett paket med kläder jag är beställt till Melissa. Nu finns det iallafall lite hemma när hon kommer upp i storlek 92, vilket hon snart gör🙂

Nu har jag även beställt lite böcker till mig och Melissa på bokrean så de kommer i början av mars! Passar perfekt att hon får en av böckerna på sin födelsedag som börjar närma sig.

18 thoughts on “Chokladbollar och nya kläder

Add yours

  1. Gott med chokladbollar, min dotter ska också ha stl 92 nu. Känner att hon som var så mycket mindre än storasyster när hon föddes har växt jättemycket och det återstår att se om hon blir lika lång fort som storasyster som är 168 cmoch fyller 12 år snart..

  2. Chokladbollar går alltid hem 😉 Har aldrig testa med Oboy, men det lätt gott.
    Kul med nya kläder också. Lika bra att ha nästa storlek redo för de växer så fort i den åldern <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: