Fotoutmaning – ett foto i timmen

Idag gav jag mig på fotoutmaningen ett foto i timmen efter inspiration från minasvärld och popprinsessan. Jag började dagen med en god frukost tillsammans med mamma, gjorde hallon- och blåbärssmoothie idag vilket smakade toppen! Min mamma gick tillbaka till att ockupera vårt kontor för att jobba, och jag satte igång vår robotdammsugare. När den var igång så ”sprang” jag runt i huset och plockade undan allt som var i dess väg. Jag fullkomligt älskar att vi skaffade förvaringskorgar till Melissas leksaker, det är så enkelt att städa undan alla leksaker snabbt. Helt plötsligt fick jag ett infall att limma en leksak och en bok som gått sönder.

Innan lunch tog mamma och jag en promenad runt kvarteret. Hon fortsatte sedan vidare medan jag gick hem och tog det lugnt. Dagens lunch avslutades självklart med varsin chokladboll. Sen vad det dags för ta hand om mig själv-tid med ett varmt bad och ansiktsmask. Så välbehövligt! 😊 Och nu efteråt känner jag mig som en ny människa!

Under eftermiddagen har jag mest fokuserat på att ta det lugnt och värmekudden har fått sällskap mig. Fast vår kära lilla Bamako har härjat runt i garderoben så jag var tvungen tillslut att se efter vad hon gjorde. Hon hade hittat en ryggsäck på hyllan som hon ville sova i 😂 När Melissa kom hem blev det fruktstund och mys/lek framför Greta gris då dem på förskolan sagt att hon varit lite seg på eftermiddagen så vi skulle ha lite koll på det.

Det blev en väldigt enkel kvällsmat i form av korv med bröd idag, och nu har Melissa lagt sig och vi andra har parkerat oss i soffan för kvällen. Bland annat blir det Sveriges mästerkock ikväll och säkert något gott att knapra på till det😊

Det verkar ändå som det händer lite här om dagarna ändå trots att det inte alltid känns som det!

Hur har er onsdag varit?

detkaosvikallarvardag

7 kommentarer på ”Fotoutmaning – ett foto i timmen

  1. Får köra ett EFIT snart igen. Funderar på fredag kanske? Så roligt att följa din dag iaf, Bad och ansiktsmask lät väldigt gott. Något för mig att ta efter kanske?

  2. Åh kul o få titta in i ditt liv :). Gott med smoothie det borde man göra önskar jag gjorde det ofta för det är så uppfriskande och gott 🙂

  3. Kul att du hakade på ❤
    Man gör mer än vad man tror om dagarna och kul att följa fin dag. Bad, ansiktsmask och chokladbollar låter som en riktigt bra stund under dagen.

  4. Visst är det ganska kul att göra så här?! Man inser att man ju faktiskt gör en del ändå! Och så går ju tiden lite när man tänker på vad man ska ta foto på, ha ha! Kul att du också gjorde EFIT!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: