Utefixardag

Idag fick det bli en trädgårdsdag i det härliga vädret. Vi har fått hem vårt solsegel som vi ska ha över vår altan, så idag testade vi att lägga ut den för att se hur vi ville ha den. Tanken är att den också ska täcka lite av sandlådan. Självklart skulle både Melissa och Bamako vara med och hjälpa till (Bamako gömmer sig under seglet på bilden).

Nu har Joakim grävt ett hål så vi kan gjuta ett fundament för stolpen till solseglet. Jag har gjort iordning pallkragarna och rensat ogräs kring vinbärsbuskarna och rabarberna. Melissa hjälpte mig även att börja rensa ogräs bland smultronplantorna i slänten men längre än så hann vi inte idag. Det finns inte alltid jättemycket tid över när det är mat och sovtider som ska passas.

Det känns verkligen som vår nu när solen skiner, värmen har börjat komma och fåglarna kvittrar för fullt i skogen.

24 thoughts on “Utefixardag

Add yours

  1. Vad mysigt att börja fixa utomhus! Vår trädgård skulle verkligen behöva lite omsorg… Men vågar inte börja fixa för mycket, är rädd att det vänder och blir mer vinter igen… Men hoppas på vår!!

  2. Min första tanke var. Herregud, du har ju precis fått barn .-) Så läste jag igenom kommentarerna såg att jag inte var ensam om den tanken hihi. Samtidigt. Det är ju nu man kanske kan greja ute lite då bebis sover så mycket.

  3. Åh så härligt det ser ut o skönt . Myssigt när de små är med och vill se allt som pågor

  4. Ta det lugnt och vila också, behövs när man precis fått bebis..men håller med om att man blir sugen på att fixa med allt möjligt nu när det är så fint väder ute

  5. Så härligt att få till såna saker. Jag vill ha upp vårt nya växthus men det är för tidigt ännu. Vad mysigt med sån segekduk, brukar bli väldigt fint med.

  6. Ni fick ju iaf en hel del gjort igår låter det som. Skönt att börja fixa lite i trädgården nu när det börjar bli vår ute. Och njuta av solen 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: