Välja matta till vardagsrummet

“Betalt samarbete med trendcarpet.se”

En matta kan göra stor skillnad i ett rum. Den förbättrar akustiken eftersom den fångar upp ljud, ökar komforten eftersom en matta kan skydda fötterna mot kalla golv och framförallt ger den ett helt annat intryck av rummet. Ett rum utan en matta på golvet kan kännas kalt och opersonligt medan ett rum med en matta känns mer ombonat. Vi har inte mycket mattor i vårt hus eftersom jag tycker det är svårt att välja vilken matta jag vill ha. Det är så mycket kriterier som ska uppfyllas. Mattan ska tillföra något i rummet, passa med övrig inredning, den ska vara skön att gå på, lätt att rengöra, ha en bra kvalitet samtidigt som den ska ha ett rimligt pris. När jag köper en matta gör jag det för att den ska hålla länge. Men vi har några få väl utvalda mattor som vi tycker lyfter upp de rummen som de är i.

För mig är det ett måste att ha en matta i vardagsrummet eftersom det ger en mysig och hemtrevlig känsla. På trendcarpet.se finns det mängdvis med mattor till vardagsrummet i olika stilar och material till ett rimligt pris. Det finns allt från klassiska till moderna mattor och en stor variation av mönster och färger. Alla har vi olika stilar och vill ha olika typer av mattor i våra hem. Jag vill gärna ha enkla, tidlösa mattor som funkar lika bra nu som om tio år, jag kanske är lite tråkig på det sättet och beundrar dem som vågar ta ut svängarna ordentligt när det kommer till mattor och inredning. Det kan vara svårt att köpa en matta via nätet eftersom man inte riktigt ser hur den ser ut i verkligheten och ofta vill man ju se mattan på den platsen som det är tänkt att den ska vara. Trendcarpet.se har fri frakt och fri retur vilket innebär att du kan skicka tillbaka mattan utan extra kostnad om du tycker att den inte passar. Perfekt för mig som ofta velar och funderar länge innan jag köper något.

Här är en av mina favoriter från trendcarpet.se

Vad tycker ni är viktigt när ni väljer en matta?

4 thoughts on “Välja matta till vardagsrummet

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: