Inne i rutinerna

Nu har vi verkligen kommit in i en rutin här hemma med morgonbestyren, lämning/hämtning på förskola, promenader, mat och sovtider. Jag måste ändå säga att Wilhelm är väldigt smidig att ha att göra med och Melissa är väldigt förstående med att ibland får hon vänta lite medan vi håller på med lillebror. Så jag tror att det kommer funka jättebra nästa vecka när Joakim går tillbaka till jobbet.

Medan Melissa var på förskolan passade både jag och Joakim på att ha lite kontorstid. Han köpte och sålde aktier tillsammans med Wilhelm och jag satt och skrev. På förmiddagen tjänade vi båda mer pengar än vad vi gjort en dag på våra vanliga jobb, vilket är lite sjukt när man tänker på det! De tre timmarna om dagen som Melissa är på förskolan kommer jag framöver att fokusera på göra det jag vill, med Wilhelms tillåtelse förstås. Allt annat kan jag göra när Melissa är med, och det som inte går att göra då kan vänta tills Joakim kommer hem. Jag tänker inte lägga de fria timmarna på att städa osv.
Jag passade även på baka lite sega rutor inför helgen – denna gång med hallon och blåbär. Dessa är en storfavorit här hemma och som ni ser så har Joakim redan varit och tagit några bitar innan jag hann fotografera den.

Vi har satt ihop Melissas balanscykel och den kommer hon ha så roligt med framöver. Idag fick vi även vårt paket från matsmart så nu är förrådet påfyllt med lite hygienprodukter, knäckebröd och lite godis (okej, det är inte så lite).
Till kvällen blev hamburgare gjorda med egna vegetariska bönbiffar. De är så goda och smidiga att göra.

Ha en fin onsdagskväll!

12 thoughts on “Inne i rutinerna

Add yours

  1. Älskar din inställning och plan! Klart att att du ska fokusera på dig och prinsen när det bara är ni hemma! Tiden kommer ändå att gå såå fort! Njut så mycket du kan!

  2. Så klokt att inte lägga tid på städning när man får fri tid. Tiden går så fort när man är hemma med bebis och det gäller att ta vara på den ordentligt ❤

  3. Va kul att allt börjar går bra och fint att hon väntar o och går till mötes det ska hon ha beröm för 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: