Bubbelfirande

Igår var inte bara Melissas födelsedag, utan efter min och Joakims förlovningsdag. Tänk att hon skulle lyckas att tajma in den dagen! Ärligt talat så hade inte jag någon tanke på det när hon föddes, det var ganska mycket andra tankar i huvudet. Det var först när vi var på BB och jag kollade in på facebook och ett minne från 2 år tidigare dök upp som jag insåg vad som var speciellt med 13:e mars. Joakim var lika glömsk som jag. Men nu kommer vi aldrig glömma vår förlovningsdag igen❤️

4 år sedan

Måndagen den 13:e mars 2017 förlovade vi oss. Men tankarna på förlovning fanns betydligt tidigare än så. Jag hade gått i flera månader och känt att det började bli dags för nästa steg. Varje gång jag såg ett reklamblad eller gick förbi en smyckesbutik kunde jag inte hjälpa att titta på ringar. Efter samlat mod till mig så frågade jag Joakim om han inte tyckte det var dags, vi hade ju ändå varit tillsammans i 7 år. Han höll med mig. Detta var i samma period som han börjat göra smycken. Så vi bestämde oss för att göra våra egna ringar. Så då började en process med design, beställa hem guld och diamanter, öva och tillverka. Så måndag den 13:e mars på eftermiddagen blev bådas ringar klara, och jag ville inte vänta en minut till. Så vi satt på hallgolvet i lägenheten, iklädda träningskläder trädde vi på oss våra ringar. Kanske inte det mest romantiska stället men ingen av oss behövde någon stor romantisk gest. Jag älskar vår vardag tillsammans och så varför inte förlova sig mitt i vardagen? När ringarna var på plats så bar det av till Friskis och Svettis för ett cirkelfyspass tillsammans med mina föräldrar, gissa om de blev förvånade när de såg ringarna?
Jag blir så glad och lite full i skratt när jag tänker tillbaka på detta. Jag förstår att en del människor tycker vi är lite smått galna, men jag älskar det. Igår kväll firade vi med asiatiskt, tända ljus och alkoholfritt bubbel❤️

Hur förlovade ni er/hur skulle ni vilja förlova er?

20 thoughts on “Bubbelfirande

Add yours

 1. Grattis. Ringarna är superfina. Vi förlovade oss i turkiet för 11 år sen och gifte oss året därpå.

 2. Grattis efterskott på förlovningsdagen!

  Vi har länge pratat om förlovning här, men det har liksom inte blivit av ännu av någon anledning. Men blir nog inget stort när det väl blir dags. Kanske iklädda träningskläder innan ett Friskispass, vem vet? 😉

 3. Grattis!
  Känns som en evighet sedan vi förlovade oss 😉 Vi förlovade oss på min mans 25 års dag och det blev både födelsedagsfirande och förlovningsfirande. Bubbel, limosine och middag med vänner blev det för oss 🙂

 4. Kul! Första gången var jag 16 år och det var ungefär som när ni gjorde det. Andra gången var jag 45 och allt var så där ruskigt romantiskt med frieri på stranden i solnedgången. Andra gången håller det betydligt bättre än första, men det beror nog inte på förlovningen 🙂

 5. Grattis till er båda! Jättefina ringar och så roligt och speciellt när man gjord dem själv. Bra jobbat!
  Min först förlovning med mannen som jag sedan var gift med i 16 år gjordes på lunchen, utanför toaletten på mitt jobb en färgbutik. Varför där kan man undra så här i efterhand. Ringarna beställdes av en guldsmed och dåvarande pojkvännen höll på hoppa ur skorna på prislappen ha, ha.
  Min nuvarande sambo och jag började med en tatuering 2009 som “förlovning, men den riktiga med ringar blev 2012. Smyckedesignern Lotta Dijou har designat våra silverring som är i form av en vinge. Tror faktiskt min sambo jobbade i baren på festivalen när vi förlovade oss. Men varför vi inte förlovade oss när vi båda var lediga vet jag inte här heller.
  Kram Kajsa

 6. Grattis till er!

  Ringarna var jättefina, vi har inte ens planer på att förlova oss men om det blir så framöver så blir det nog precis kort innan vigseln.

 7. Vad roligt att få läsa er förlovningshistoria! Det fick mig att tänka på vår och jag började asgarva. Det måste jag skriva om =)
  Fina ringar och fin kärlek <3

 8. Grattis! Vilken speciell dag med att Melissa är född på samma dag. Ringarna är verkligen så fina. Asiatisk mat är ju så gott😍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: