Den nya vardagen börjar

Ny vecka – idag var Joakim tillbaka på jobbet och jag hade hand om de två små helt själv för första gången. Så fort tiden springer iväg då, och jag är helt slut i huvudet efter dagen! När jag och Wilhelm lämnat Melissa på förskolan så åkte vi in till stan för besök på bvc. Han växer på så bra så vi behöver inte komma på besök nästa vecka, utan nästa besök blir i slutet av månaden. Efter det var det bara att mellanlanda hemma för matning och sedan gå och hämta Melissa. De hade sjungit för henne idag och hon fick ett kort som hon är så glad över😊

Dagen flöt på bra tills att Melissa skulle sova på eftermiddagen. Trots att hon var trött ville hon absolut inte sova, vilket tillslut resulterade i att vi alla tre fick titta på tecknat i soffan. Det var ju ändå mysigt när de båda hängde på mig.

Ikväll blev det kesoplättar med blåbär och banan till kvällsmat. Vi gjorde en stor omgång så det räcker till frukost imorgon också, lite lyx måste man ju få ha!

Jag kommer inte ha några direkta mål för denna vecka. Det blir mer att känna in hur det kommer funka att vara hemma själv med barnen, allt som blir utöver det är ett plus. Men det står bland annat hörseltest och kalas på schemat 😊

Vad ska ni göra i veckan?

19 thoughts on “Den nya vardagen börjar

Add yours

  1. Jag minns att det inte var mycket man hann med de där timmarna storasyster var på förskolan.. Mysigt att det blev lite soffhäng, även om det kanske var tänkt något annat. Du ska se att du kommer att komma in i det här med att rodda båda barnen ensam fort!

  2. Ja kan tro det går snabbare då, jag tyckte jag hade full sjå då jag var själv med henne då jag var mammaledig. Det var alltid speciell känsla då man var själv i början då man var mammaledig och pappsen jobbade, Det gick alltid bra men man var alltid lite orolig

  3. Vad skönt att det går bra för honom, kan tänka mig det är skönt att få hoppa över ett besök när det ser bra ut. Vad gott med kesoplöttar.

  4. Det är väl skönt att bara vara tänker jag. Första tiden med små barn såg jag varenda såpa som gick dagtid på tvn Det var långt innan netflix tid det.Mysigt ändå tycker jag att bara få vara lite

  5. Det är lite av en omställning att vara själv med två barn istället för ett men det kommer nog att gå toppen när du vant ig..

  6. Det är verkligen en omställning när man ska ha ansvaret helt själv. Det gäller att ta vara på mysstunderna och att bara ha båda barnen hängande på sig är underbart. Mina barn är ganska stora, men sitter vi i soffan hänger de fortfarande på mig <3 Bästa stunderna måste jag säga.

  7. Föräldraledigheten blir ofta så annorlunda med barn två och fem osv. Med första finns all tid i världen för första sedan blir man organisatör som leder projekt familjen. . Önskar dig fina dagar och glöm inte bort att bara stanna i nuet med nya lilla killen

  8. Va skönt att höra att allt är bra med nykomlingen och att ni inte behöver kolla mer förräns slutet utav månaden.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: