Hipp hipp hurra – två årsdag!

Tänk att vår lilla tjej redan är två år! Så mycket som har hänt och som hon utvecklats. Hon är så social och framåt, nyfiken, smart, envis och älskar fart och fläkt. Hon testar verkligen vårt tålamod och ibland sliter vi oss i håret. Men hon ger så mycket kärlek, och varje dag är vi så lyckliga och stolta över henne ❤️

Vi började dagen med frukost med lite paketöppning. Efter det blev det att fixa iordning inför att Joakims föräldrar och bror skulle komma. När de kommit blev det fika och ännu mer paket. Bland annat har hon fått en fin säng till sina dockor, en ryggsäck, klossar och böcker. Självklart blev det även mys med Wilhelm – det var första gången de träffade honom så även han fick lite paket.

Det blev även en lyxig lunch med hemgjord potatisgratäng och högrev som tillagats i täljstensgryta. Självklart blev det marängtårta till eftermiddagsfikat efter en välbehövlig promenad.

Jag vet en tjej som kommer sova riktigt gott inatt efter allt busande❤️

19 thoughts on “Hipp hipp hurra – två årsdag!

Add yours

  1. Stort stort grattis till 2 åringen!
    Jag har ungefär samma åldersskillnad mellan mina barn, vet hur det är att ha en tvååring och en bebis. Man är konstant trött. Haha

  2. Grattis till lilltjejen, så fin hon är, älskar den sista bilden där hon håller i kuvertet och verkligen ser ut som om hon noggrant läser det som står där…. det är så härligt att fira deras födelsedagar och följa deras utveckling.

  3. Åh grattis till henne 🙂 ja men så är det ju 🙂 allt tar sin tid o lärdom o ansvar för de små men i slutändan ör allt så värt. + hon fick ju en lillebror på köpet 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: