Utehäng och en filt

Idag har vi haft fantastiskt väder till skillnad från värdet som varit de senaste dagarna med regn, snö, hagel och sol om vartannat. Det har blivit tre promenader idag så stegräknaren har passerat 15000 steg. Så det känns lite i benen, speciellt efter gårdagens träning. Efter lunch höll vi till i trädgården – lekte i sandlådan och rensade ogräs i slänten. När vi varit ute i nästan två timmar tog vi oss in och delade en tunnbrödsrulle och myste i soffan – som jag njuter av dessa dagar ❤️

Det blev en filt
Tanken var att det först skulle bli en kofta men garnet räckte inte till så det fick bli en filt istället. Idag så gjorde jag och Melissa klart den och självklart var hon tvungen att testa den.

Tänk att det redan är fredag imorgon! Tiden går så snabbt men det ska bli skönt med helg. Imorgon är det hörseltest för Wilhelm och på lördag är det kalas för Melissa igen men denna gång med min familj.

Vad har ni för helgplaner?

15 thoughts on “Utehäng och en filt

Add yours

  1. Men åh så härligt det låter! Minns de dagarna, bäst var just när man mös i soffan efter att ha varit ute flera timmar.
    Hoppas att hörseltestet går bra!

  2. Så underbart när man kan vara ute i solen igen och mysa. Bakslaget med vintern blev tufft, men nu hoppas jag det bara väntar underbar vår. Inga helgplaner här ännu 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d