En månadskontroll och härligt väder

Idag bar det av till BVC igen och denna gången var det både rätt dag och tid! Vad lite tveksam till hur det skulle gå att ha med sig Melissa inne i rummet också. Men hon skötte sig bra – tryckte bara på en larmknapp en gång 😅 Wilhelm skötte sig också bra. Han växer på – snart 5 kg! Allt såg bra ut på läkarkontrollen, läkaren kände extra på höfterna även denna gång och allt kändes bra. Så vi slipper nog skena denna gång.

Alltså vilket väder vi haft idag! 18-20 grader och sol! Det blåste ordentligt men det var ljumma vindar. Så efter vi kom hem från BVC så var att njuta av trädgården som gällde. Vi fick även sällskap i trädgården av Melissas kompis Nelia och hennes pappa. Så de har lekt i sandlådan, sprungit runt i trädgården, upp och ner för slänten och balansgång på muren.

Imorgon är det Joakims sista dag innan han börjar på sitt nya jobb. Gissa om han är peppad!

14 thoughts on “En månadskontroll och härligt väder

Add yours

 1. Idag hade vi likadant väder som ni och hur underbart var inte det. Satt ute på lunchen och kom ut i löparskorna efter jobbet. Känns med ens lättare.
  Skönt det gick bra på BVC
  Lyck till duger jag till Joakim, spännande. Själv har jag en vecka kvar innan jag slutar och en och en halv tills jsg börjar på nytt.
  Kram Kajsa

 2. Vad bra att han blev “godkänd” Tror BVC är rätt van med busiga äldre syskon. Vi sa samma sak igår om vädret. Blåste lite, men det var rätt så varma vindar.

 3. Härligt med värmen!
  Kul att hon fick en kompis på besök. Hon måste ha somnat gott i går efter springandet upp och ner för backen 🙂

 4. Låter ju som att ni har haft en jätte mysig dag härligt att det börjar att bli plus grader ute nu så att solen börjar att komma fram lite 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: