A walk on memory lane – Möhippa/Svensexa

Kära Facebook-minnen! Det är tur de finns när en annan är lite vimsig när det gäller dagarna just nu. Idag är det den 7:e april och vad hände då för 3 år sedan? Jo, vår svensexa och möhippa!

Jag hade lyckats få med mig en ovetande Joakim ned till Jönköping på fredagskvällen. Jag hade sagt att vi skulle besöka lokalen och gå igenom hur bordet ska stå osv. Han frågade hela tiden om det var en svensexa på gång och jag behöll mitt pokerface och svarade att jag har ingen aning men att vi skulle till festlokalen vid 10 nästa dag – vilket jag skulle. Ojoj, vad han blev paff sen på lördagsmorgonen när det helt plötsligt dök upp lite fler killar till frukosten! Han fick ta på sig en alldeles för stor racingdräkt och sen bar det av in till stan för honom att utföra uppdrag med sin käpphäst.
Jag tänkte ta en dusch inför mitt möte på festlokalen men min mamma insisterade att vi skulle gå en promenad först. När vi kom förbi scoutstugan så hoppade det fram ett gäng tjejer och jag visste att det var min tur. Min mamma hade pratat med dem på festlokalen så våra föräldrar åkte dit istället och gick igenom det sista 😊

Jag fick göra en massa utmaning på stan, bland annat utmana folk i att spika spik osv. Allt var självklart byggrelaterat eftersom jag skulle bli en byggarfru. Joakim fick bland annat springa hinderbana med sin käpphäst mot min ena bror som var utklädd till The Stig från Top Gear. De visade en video av detta på bröllopet – superkul!
Efter lunch mötte vi upp svensexegänget och körde bumperball. Man spelar fotboll fast man har en stor uppblåst boll runt sig. Så roligt, och som det tacklades! Efter det bar det vidare till en femkamp med bland annat sumobrottning. Jag och Joakim fick självklart möta varandra i alla grenar. Och självklart fanns det tid över så alla kunde möta den dem ville.
Efter femkampen åkte gängen åt varsina håll för resten av kvällen med god mat och härligt umgänge.
En så rolig och lyckad dag!❤️


14 thoughts on “A walk on memory lane – Möhippa/Svensexa

Add yours

  1. Vad roligt att det klaffade att ha det samma dag, så ni fick fira tillsammans också. Jag skulle så gärna vilja testa bumperball, det ser så roligt ut.. Men jag är samtidigt rädd för att få panik i “dräkten”..

  2. vad roligt att tänka tillbaka på och vad roligt att ni kunde ha det samtidigt. Vi gjorde liknande med våra kompisar. Killarna gjorde paintball och tjejerna åkte gocart, sedan sammanstrålade vi alla sedan på middag

  3. Det ser verkligen ut som en kul dag ni hade 🙂 roligt tema ni hade oxå lite utöver det vanliga 🙂

  4. Härligt med dessa minnen. Kul att ni kunde sammanföra det samma dag och det är så kul när ingen anar att något är på gång. Minnen man bär med sig hela livet ❤

  5. Vi fick inte samma dag när det begav sig för oss. Jag fick ett brev om att infinna mig på en plats punkt slut. Möhippan var så bra och kul. De där bollarna såg så himla roliga ut.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: