En dag med mycket bus

Idag har det varit en riktigt händelserik dag med mycket bus. Efter frukost åkte vi ned till mina föräldrar för en tidig lunch. Efter det åkte vi vidare till en barndomsvän som jag inte träffat på över ett år nu! Deras äldsta dotter är två månader yngre än Melissa och deras yngsta en månad äldre än Wilhelm. Det är så roligt att barnen är så lika i ålder 🙂 Tjejerna har lekt superbra både inne och ute i lekparken, och munnarna har gått i ett. Det är så kul att se och hoppas verkligen att vi kan träffas mycket mer framöver.

Det är så fantastiskt att ha vänner som det är så lätt att umgås med och man kan prata om allt, även om det var längesen så är det som att ingen tid har passerat när man väl är tillsammans. Och tiden rullade snabbt iväg och vips var klockan halv sex och det var dags att åka hem. På vägen hem stannade vi även till hos min ena bror för att hämta lite kläder deras son växt ut som Wilhelm kan ha framöver. Perfekt när kläderna kan gå i arv!

7 thoughts on “En dag med mycket bus

Add yours

  1. Härlig när man kan ses och bara avsluta där man var sist. Tiden rusar i väg och man vill inte att dagen ska ta slut. Ni verkar ha haft en riktigt härlig dag ❤

  2. Visst är det roligt att se då barnen kommer överens. Att dom leker och har kul ihop. Ärva kläder är väl perfekt då dom är så små. I den åldern sliter dom knappast ur dom.

  3. vad kul att ha en kompis i liknanade ålder som man kan umgås med härligt dag med en massa buss 🙂

  4. Vilken låg och perfekt sådan gunga måste jag säga, den känns mycket mindre farlig mot dem som min dotter och hennes kompisar brukar gunga på så de kommer upp i sådan hemsk fart

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d