En vecka med aprilväder

Den här veckan har minst sagt haft växlande väder. Sol, regn, kraftig blåst och även snö! Den ena dagen är inte den andra lik helt enkelt. Men vi har försökt vara ute så mycket som möjligt, eller snarare så länge det känts behagligt. Men vi har kommit ut för lite fika i lekparken, powerwalk i spåret och igår var det fullt ös för småtjejerna i lekparken när vi besökte en barndomsvän. Det var så roligt att vi kom iväg och faktiskt träffades, vi har pratat om det i över ett år!

En riktigt hit när det kom till maten denna vecka var när vi gjorde fish and chips. Så gott! I tisdag gick även min nya hälsoresan av stapeln, med målet att komma i form igen och hitta tillbaka den starka, smidiga och gladare Elina som jag vet finns där inne. Nu har det bara gått ett par dagar men än så länge har det funkat bra och jag har till viss del fått med mig Joakim på det här också. Inte för att han behöver gå ner i vikt, men han vill bli lite mer vältränad igen.  Och det är riktigt skönt att han är med på banan så vi kan träna ihop, peppa varandra och inte ha så mycket frestelser hemma.

Hoppas att ni också haft en bra vecka!

10 thoughts on “En vecka med aprilväder

Add yours

  1. Vad kul att Joakim följde med på din hälsoresa =).. Håller med man vet inte vad vädret kommer med om dagarna och jag längtar bara tills våren och värmen kommer för jag har verkligen tröttnat på detta väder.

  2. Fy för detta väder. Nu längtar jag verkligen efter vårsol och utevistelse. Skönt att komma igång med träning, man mår så bra av träning ❤

  3. Nä drt är verkligen tråkigt väder nu vi har faktist snö här nere i Småland. Kändes inget vidare o ta på sej vinterjackan igen

  4. Ja här är det också hälsosammare tider och sundare tänk, man måste ju ta tag i det för man känner att det är inte rätt väg man går nu. Bra att ni också vill det, det peppar en annan också då. Samt ja väldigt varierande väder.

  5. Ena dagen klänning, och andra dagen vinterjacka. Så typiskt april. Borde sätta igång, men mitt huvud är inte med mig alls där. Allt har blivit en ond cirkel. Dela gärna med dig av din hälsoresa, och du verkar ha sunda tankar om den.

  6. Vädret hittills i april har verkligen bjudit på som alltid aprilväder. Ena stunden snöfall och isakallt för att i andra vara strålande sol och shorts i solstolen

  7. ja det här vädret har verkligen varit ett riktigt april väder föst snö här sedan regn 🙂

  8. Kan du inte lägga ut receptet på fish & chips? Det är ju verkligen så gott älskar det! Vädret har varit likadant här igår snöade det, och det ligger fortfarande snö på marken 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d