Nya skor och ett sällsynt tillfälle

Alltså denna vind! Det kändes som man skulle blåsa bort idag, och vi valde verkligen rätt som hade vår lilla fika i lekparken igår. Idag efter lunch så tog jag med mig båda barnen in till stan för att handla skor till Melissa. Det fick bli två par skor. Och eftersom hon än så länge inte direkt bryr sig så värst mycket om vilken färg dem har så passade jag på att köpa skor som vår lille kille sedan kan ha också. Det är ju inte direkt billigt med barnskor! Men hennes favoritfärg just nu är ju blå så det passar ju perfekt.

Vi var även och hämtade ut paket två olika ställen, så det har blivit en hel del ut och in med barnen i bilen. Men det har gått bra och Melissa har skött sig galant med att gå till och från bilen. Och kan ni gissa vad som hände sen? Båda barnen somnade, och de sov fortfarande när jag lyft in dem från bilen! Detta sällsynta tillfällen utnyttjade jag maximalt med att lägga upp benen på soffan och läsa.

Önskar er alla en skön fredagskväll och en trevlig helg!

detkaosvikallarvardag

7 kommentarer på ”Nya skor och ett sällsynt tillfälle

  1. Här är det storm =) snygga skor barnen fick =) ja jag vet skor över lag tycker jag är dyra men det finns rätt så fina och lite billiga på lager 157 samt stadium outlet där brukar vi handla =)

  2. Ja här har det kommit rejäla skurar emellanåt idag, tror inte vinden har varit så värst, men vi hamnade i rejält regnväder jag och tösen idag. SÅ söta skor

  3. Vilket väder vi fick igår. Höll på att blåsa bort flera gånger om. Allt blir så mycket mer med små barn i bilen. Fina skor M fick.

  4. Attans vad det blåste igår. Himla glad att jag åkte hem en dag tidigare än vad som var tänkt från Ön för tydligen så ställde de in flera båtar pga stormen. Idag skiner solen och jag ska vara ute så mkt jag bara kan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: