Liten fika i lekparken

Dagarna flyger förbi. Joakim trivs på det nya jobbet och jag och barnen härjar runt här hemma. På förmiddagarna tar jag och Wilhelm det lugnt och jag försöker göra lite småjobb i den mån jag hinner och känner för. Men efter vi hämtat hem Melissa från förskolan är det full rulle. Under veckan har vi fixat i trädgården, varit ute i spåret, rensat och igår fick hon hjälpa mig att tvätta insidan av fönsterna. Perfekt att ha något att skylla på om ränderna syns sedan 😅 Idag blev det att packa en liten fika i form av frukt och kex och ta oss till lekparken. Vi har gungat och åkt rutschkana, japp – jag gungade och åkte också på Melissas befallning. Det var riktigt skönt att kunna sätta sig en kort stund i solen, njuta av en kopp te och småprata med vår lilla tjej. Det är en språkexplosion just nu, det kommer nya ord och meningar hela tiden! Den lugna perioden varade dock inte så länge innan det var dags att leka igen.

Vet ni vad, imorgon är det fredag! Även om jag är föräldraledig så är det ändå något speciellt med fredagskänslan. Det blir en runda in till stan imorgon då Melissa behöver ha nya skor inför våren och sommaren, och jag tycker det är så mycket bättre att testa skor i butik än att beställa via nätet.

13 thoughts on “Liten fika i lekparken

Add yours

  1. Tycker att du verkar riktigt duktig på att hålla igång med två små barn! Roligt att M får och vill hjälpa till med så mycket olika småsaker. Och jag älskar också fredagar!!

  2. Mysigt med en lekstund i parken. Det kan vara kul även för oss vuxna att kunna vara med och både gunga och åka kana. Det är verkligen en härlig ålder hon är i och när orden börjar komma allt fler är det så roligt att lyssna på dem <3

  3. Va mycket ni verkar ha för er o att du både hinner göra saker och orkar me den lille 🙂 fint att även storasyster hjälper till 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: