Förkylda tjejer i lekparken

Sjukstugan fortsätter och Melissa går vara hemma resten av veckan. Men idag har aptiten kommit tillbaka och det är ett gott tecken. Den här dagen bjöd på strålande sol, så termosen fylldes med ta och två banan- och blåbärsmuffins åkte in i vagnen. Efter en lite längre promenad så var det lekparken som gällde. Efter ett tag kom även Melissas bästis från förskolan som också var hemma för förkylning. Så de gungade, åkte rutschkana och sprang runt. De fick äta varsin av de nyttigare muffinsarna, och på vägen hem höll de varandra i handen.

Min förkylning känns mycket bättre, mycket tack vare att Joakim vabbade igår så jag kunde vila. Och jag hann även göra klart redigeringen av mitt manus. Så nu ska det få vila ett tag innan det blir en sista genomläsning med fokus på gestaltning och dramaturgi så alla bitarna verkligen sitter på plats. Vem vet – kanske kan jag övertala Joakim,som inte gillar att läsa, att läsa den igen 😉

17 thoughts on “Förkylda tjejer i lekparken

Add yours

  1. Kul att trotsa förkylningen med lite lek i parken men vad är det dom säger frisk luft skadar inte det är bara bra för för barnen =) kan man få receptet på dom muffisen ? krya på er
    Ha en fortsatt trevlig dag =)

  2. Tråkigt att hon blivit förskyld men myssigt att hon kunde umgås lite med din bästis ute 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: