En bra start på veckan – BVC och sol

Till skillnad mot förra veckan så blev det en väldigt bra start denna vecka. Melissa är frisk och fick vara på förskolan och vädret har varit suveränt. Förmiddagen gick åt att skriva och plantera lite.

Idag var det dags att åka till BVC igen. Vi åkte in en stund tidigare för att passa på att gå en sväng. Samhället där vi bor är väldigt litet och det finns inte så många promenadrundor. Så nu när vi ändå skulle åka iväg så kunde det vara skönt med lite miljöombyte och ströva omkring bland husen. Besöket gick jättebra. Wilhelm växer på som han ska, han fick även vaccin mot rotaviruset – hoppas nu att han slipper biverkningar. Melissa fick sig en check hon också och det såg bra ut.

Eftersom det var så fint väder och hela 17 grader så fick det bli eftermiddagsfika utomhus och sedan en sväng till lekparken. Det är så roligt att se hur samhället väcks till liv när solen kikar fram och värmen kommer. Det blir ett helt annat liv, alla känns piggare och gladare. Jag satt där med Wilhem i famnen och tittade på när Melissa och Joakim gungade, och insåg hur tacksam och lycklig jag är! Just nu känns livet toppen!

26 thoughts on “En bra start på veckan – BVC och sol

Add yours

 1. Vädret har ju varit fantastiskt. Var ute större delen både igår och idag. Ser hur många som verkar blomma ut nu. tänk vad lite sol kan göra. Skönt att det gick bra på BVC. Alltid roligare att gå på andra ställen. Känner samma sak.

 2. Sist på bollen men grattis till gossen. Kul att han växer och mår bra. Hur klarar han rotavaccinet? här fick vi massa magproblem av alla tre doserna tyvärr. Man får bara tänka att de är bättre så än att de blir sjuka sedan

 3. Vad mysigt med en bra start på veckan och ja alla verkar fått uppleva det fina vädret. Så härligt att det gick bra på BVC och perfekt med utomhus fika man får njuta så länge man kan.

 4. Vi har haft det som och 16 grader idag så härligt att vara ute då 😊…
  Kul med lite andra promenadvägar och inte bara gå samma stig hela tiden😊

 5. Ja sol och värme har verkligen en förmåga att liva upp, och särskilt precis efter vintern! Att känna tacksamhet är en av de saker som gör en lycklig😊

 6. Vad skönt med fint väder som vi har här. Liksom kl är 9 och vi har 17,2 i solen. Så jätte skönt. Men tyvärr kan jag sitta i solen och mysa

 7. Va skönt o höra att Melissa är frisk igen och gud söt Wilhelm är 😍 vilket charmtroll . Tur att ni tog spruta .

 8. Det är en fantastisk känsla när man känner att man är precis på rätt plats i livet och njuter av det. Viktigt att vara tacksam över det man har. Skönt att allt gick bra på BVC och hoppas han slipper biverkningarna va sprutan <3

 9. Visst är det härligt att solen äntligen tittar fram mer och mer. Vad fick Melissa för chock? Det är härligt att kunna fika utomhus 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: