D-vitamin boost och grillpremiär

Idag var vi tagit vara på det fina vädret ordentligt! Efter frukost blev det en ko längre promenad tillsammans med Melissas bästis och hennes föräldrar, där promenaden fick ett stopp i lekparken. Och efter lunch bar det även ut på en skogspromenad. Efter det höll Joakim till i garaget och jag gav mig på att plantera i pallkragarna och rensa ogräs.

Det blev även en lugn stund där jag kunde sitta ute och läsa. Just nu hinner jag inte med att läsa så mycket som jag egentligen skulle vilja men det är riktigt uppskattat när tillfällena kommer.

När vädret var så skönt bestämde vi oss för att bojkotta den mat vi planerat och grilla istället. Så vi gick upp till vår lilla affär för att köpa hamburgerbröd, och då fick det även bli årets första glass i solen. Kvällsmaten fick självklart avnjutas utomhus, och nu är vi alla lite rosiga om kinderna efter all sol.

Hoppas att ni haft en lika fin dag som vi!

11 thoughts on “D-vitamin boost och grillpremiär

Add yours

  1. Det låter som ni haft en riktig bra söndag och att solen har tittat fram och att det är varmare ute är ju ett plus =).. Mysigt att äta ute en sådan här dag som denna. ha en fortsatt trevlig söndag

  2. Det är så skönt ute nu och vi satt ute den största delen av dagen på jobbet idag med. Vi alla behöver all sol vi bara kan få.

  3. Underbart med detta nästan sommarväder som vi fått nu. Här åt vi både lunch och middagen ute på altanen. Det gäller ju att passa på att hänga ute i trädgården

  4. Vi har också haft ljuvligt väder idag. Vi har också grillat dock grillade vi grillspett och vi satt ute och åt. Så underbart!

  5. Låter som en underbar vårdag i solen. Så skönt nu när man kan vara ute och njuta av vädret ❤ Gott med grillade hamburgare.

  6. Helgen var solig och varm här också, jag satt ute och läste flera timmar. Men nu ska det tydligen bli sämre igen i mitten av veckan och resten av månaden, man får passa på att vara ute idag och imorrn alltså 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: