Lyxfrukost en gång i månaden

Idag blev det en liten promenad innan frukost för att hämta en liten påse med nybakade frallor. Det finns en facebookgrupp för det lilla samhället vi bor i, och förra veckan lade Lökebo Gårdsbageri upp ett inlägg om att de skulle sälja frukostfrallor ute hos oss denna lördagsmorgon. Och vi som älskar gott bröd var ju självklart tvungna att tests. Vi förbeställde 6 stycken frallor – 3 vanliga och 3 graham. Så smidigt att komma dit, få sin lilla påse och swisha pengarna.

Åh vilka frallor! Riktigt luftiga, lagom frasig yta och så goda. De planerar att komma ut till oss en gång i månaden och sälja sina frallor, och vi tänker absolut lyxa till det med en riktig god frallfrukost en gång i månaden. Dessutom är det alltid roligt att stödja en lokal verksamhet! I sommar har vi även tänkt att besöka deras gårdscafé som inte ligger så långt i från oss.

9 thoughts on “Lyxfrukost en gång i månaden

Add yours

  1. Är ju ingen mackmänniska, men frallor så är ju så galet gott. Klart ni ska gynna den lokala handlaren. Hade gjort samma om jag var dig.

  2. Så fint minns att när jag bodde hemma köpte mamma och pappa frallor av en granne som var bagare och vi fick färska frallor varje lördag, så mysigt att minnas tillbaka på

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: