Nytt till barnens rum

I lördags tog vi äntligen tag i det! Vi åkte till Ikea med listan vi låtit ligga i flera månader. Vi var där strax efter det öppnade och det var in och ut som gällde. Ingen spekulerande och strosande, in och ta det vi skulle ha och ut igen. Strax över 3000 kr senare lastade vi bilen och släpet och for hem. Barnen fick varsin krokrad som hänga kläder på, Wilhelm fick en fåtölj och matta till sitt sovrum, Melissa fick ett nytt täcke och en ny kudde och vi unnade oss två nya kuddar också. För några veckor sedan beställde jag lampskärmar till barnens rum från Jollyroom så vi köpte lampor och kablar dit. Melissa uppskattade verkligen den nya lampan och det nya täcket och kudden var ju tvungna att provsovas 😊

Nu börjar det bli ordning i Wilhelms rum också. Det var varit så kalt där inne men nu börjar det bli mer av “rum” om man säger så. Det kommer dröja ett tag tills han flyttar in men det kan ju vara mysig där inne ändå. Han har precis som Melissa fått förvaringskorgar från Åhléns. Nu när dem är små är de perfekta för leksaker sedan får de bli tvättkorgar – här tänks det långsiktigt! Dock missade vi att köpa en kontakt till lampan i Wilhelms rum för vi trodde vi hade en hemma, men det får vi köpa nästa gång vi är ute på vift.

Personligen tycker jag det är väldigt mysigt att fixa i barnens rum och det är så roligt när dem uppskattar det som finns i rummen. Wilhelm kan inte uttrycka sin åsikt än, men Melissa älskar sitt rum iallafall!
Tänk om det vore lite enkelt att inreda resten av huset!

3 thoughts on “Nytt till barnens rum

Add yours

  1. Det är så härligt när man börjar få till känslan i rummen med detaljer! Kul att fixa till med krokar, lampor och textiler. Skulle vilja ha lite nya filtar och kuddar men det kan bli så himla dyrt så det gäller att hitta något jag vill ha länge 🙂

  2. Det är riktigt roligt att göra om och fixa i barnens rum. Jag får inte göra det så ofta utan nu gör tonåringen det själv och den yngre är inte så intresserad. Så fint du gjort och det är så kul att göra små förändringar hemma <3

  3. Vad fint du har gjort =) Ikea har fina saker. Är inte så duktig på inredning =) min stora sköter sin inredning själv där har jag inget att säga till om och min lilla han har mycket krav =) han är väldigt kräsen i allt =)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: