Hejhej mördarbacken!

Kanonvädret har förgyllt även denna dag! Nu på kvällen är det 19 grader och sol ☀️ Och som vi har rört på oss idag. En morgonpromenad och en längre lunch promenad. Det har även lekts i lekparken där jag och Melissa har turats om att åka rutschkana i över en halvtimme – har man roligt så har man.

Idag hade vi även bestämt att vi skulle ta en springtur/powerwalk i spåret igen. Vi brukar bestämma i början av veckan vilken dag vi ska göra det på, allt för att underlätta att vi faktiskt kommer ut och att ha en enkel kvällsmat att äta efteråt! Idag bestämde jag mig även för att ta mig an den långa mördarbacken i slutet av spåret. Det finns en liten genväg som gör att man slipper backen ner och upp ur svackan eller hålet som vi kallar det. Jag tänkte att jag skulle låta mina ljumskar återhämta sig ordentligt från foglossningen innan jag gav mig på backen, och idag var dagen. Det var inte alls så jobbigt som jag tänkt det skulle vara och jag och Wilhelm flög upp för backen. Jag kommer förmodligen inte ha samma åsikt sen när det är dags att springa upp för backen!

Benen kommer nog vara lagom möra ikväll så som de har trampat på. Men resten av kroppen är fylld med energi från solen, all frisk luft och rörelse – underbart! Nu blir det att äta pressade mackor med krabbstuvning och en god sallad!

Hoppas ni har en fin kväll!

9 thoughts on “Hejhej mördarbacken!

Add yours

  1. Jag hae också velat ta en powerwalk ikväll, men hann inte hela eftermiddagen kvällen körde ihop sig och poff var det dags att lägga henne och efter det ville jag ej gå ut då ville jag landa för kvällen =D

  2. Det här vädret gör att vi vaknar till liv igen. Var ute en bra stund med barnbarnet igår med. Det skulle visst bli sämre väder, men ill behålla värmen ett tag till.

  3. Så roligt att susa ner i rutschkannan med dottern. Läste också om att vi ska få snö imorogn. hur kan det vara möjligt? Från 20 grader till snö?? Heja dig mot Mördarbacken

  4. Jag visste inte ens att det var 19 grader i sol igår men det kändes verkligen som sommar . 🙂 kul att hon tyckte det var kul o ruchebana o leka i lekpark 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d