10 frågor om skönhet

Idag har Maddes utmaning kommit fram till frågor om skönhet, något som du säkert kommer märka inte är min starkaste sida.

Färgar jag håret – Nej, det har jag aldrig gjort även om jag vid flera tillfällen funderat på det. Men min hårfärg varierar ganska mycket beroende på årstid. På sommaren ser det ut som jag har blonda slingor och på vintern blir det nästan brunt, så jag behöver inte färga det. Men vem vet, det kanske blir någon färgning framöver när det börjar bli grått!

Gör jag naglar – Nej, får inte ha långa naglar eller nagellack i mitt jobb.

Gör jag fransar – Nej, har aldrig gjort och kommer nog aldrig göra det heller

Går jag på ansiktsbehandlingar – Nej

Går jag på massage – har nog fått professionell massage 5-6 gånger i mitt liv, men går inte regelbundet på någon massage

Vilket schampoo använder jag – Det är lite olika, men just nu är det Provost expert repair.

Går jag på fotvård – Nej, men jag brukar försöka göra lite egen fotvård hemma

Hur ofta går jag till frisören – Den här frågan är nästan lite pinsam. Men det brukar dröja 1-2 år mellan mina frisörbesök. Joakim brukar få klippa mina toppar hemma med jämna mellanrum. Men nu när jag skaffat en kortare frisyr så blir det nog att gå till frisören oftare.

Målar jag mig regelbundet -Jag brukar ta lite mascara när jag ska iväg någonstans, och om det är någon tillställning som t.ex. kalas eller om vi ska ut och äta så kommer lite mer smink på. Men jag är mer för naturligt utseende än mycket smink. Kanske har något att göra med att jag är så otroligt dålig på att sminka mig så det ser ut som en tvååring gjort det?

Såhär är dagens utseende!

Har jag gjort skönhetsingrepp – Det beror på vad man anser är skönhetsingrepp. Jag har opererat mina ögon med laserbehandling för att slippa ha glasögon och linser. Jag har även tagit bort två leverfläckar som satt dumt till då mitt halsband rev sönder dem.

Det blev kanske inte så många roliga svar på dessa frågor, och jag kanske borde bli lite bättre på att ta hand om mig själv.

2 thoughts on “10 frågor om skönhet

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: