10 Frågor kring mat

Fortsätter på utmaningen från Madde.

Kött-vegetariskt – Jag får säga kött på denna även om jag tycker om vegetariskt också. Men en grillad köttbit är svårt att slå en sommarkväll!

Hembakt-köpt – Hembakt!

Restaurang-hemma – Oj vad svårt. Tycker det är mysigt och lyxigt att gå ut på restaurang även om jag inte gör det särskilt ofta. Men jag fördrar nog att äta hemma hos oss eller någon annan iallafall, det är mer personligt!

Grovt bröd-vitt bröd – Grovt bröd

Frukost-middag – Ytterligare en svår fråga, men måste nog säga frukost. Det är ju oftast den man längtar efter när man ska bo på hotell!

Svenskt kost-medelhavskost – även om jag verkligen gillar svensk husmanskost så är nog medelhavskost den lyxigare favoriten.

Pinnar-bestick – Bestick! Har inte riktigt fått till tekniken med pinnätandet.

öl-vin – Enkelt val – Vin. Har aldrig tyckt om öl och kommer nog aldrig göra det heller.

3-rätters-buffé – Det beror lite på faktiskt. Jag äter ganska mycket för att vara så “liten”. När man är bjuden på någon tillställning som till exempel bröllop uppskattar jag buffé mer för då kan man ta så mycket man vill ha och välja vad man tycker om. Men ska jag gå ut och äta på restaurang så föredrar jag 3-rätters.

Ostron ja- ostron nej – har aldrig smakat så kan faktiskt inte uttala mig om det. Men det ser ju inte så värst aptitligt ut enligt mig.

4 thoughts on “10 Frågor kring mat

Add yours

  1. Det är riktigt kul att läsa alla dessa svar på Maddes frågor – den här var ganska svår att behöva välja mellan de olika medan jag inte hade velat ha vare sig till exempel vin eller öl…men kul att lära känna alla lite bättre

  2. Jag gillar också kött tror jag skulle ha svårt att kunna vara utan det faktiskt. Samt ja hembakat är ju såklart också godast måste jag säga även om det finns mycket gott att köpa som är köpt också

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: