10 frågor om mina drömmar

Vad skulle jag göra om jag vann en miljon? – Ärligt talat hade det inte blivit så stora förändringar. Hade betalt av en del av huslånet och sen hade vi förmodligen åkt på en längre resa eller köpt en sommarstuga.

Vad skulle jag göra om jag vann hundra miljoner? – Vad gör man med så mycket pengar egentligen? Vi hade nog flyttat till en gård eller hus vid havet. Betalat av huslån. Jag hade satsat på min författardröm och hjälpt till på någon djurskyddsförening. Att sluta jobba helt kommer inte på frågan nu när jag bara är 26 år. Sen hade vi förmodligen rest en del. Men framförallt hade jag fått förhindra Joakim att lägga för mycket pengar på bilar, flygplan, maskiner och allt annat han vill ha.

Vad gör jag om tio år? – Oj, vilken svår fråga. Då är jag förhoppningsvis en publicerad författare och bor tillsammans med min familj i vårt drömboende.

Drömbil? – Jadu, en ordentlig elbil som går långt och är bekväm att åka i.

Om jag fick leva om, vad hade jag gjort då? – Om vi utgår från att jag inte träffat Joakim i det livet så hade jag gärna testat mina vingar och pluggat psykologi i Skottland som var orginalplanen när jag började gymnasiet innan han kom in i bilden och kastade om allt.

Drömdag – Det är nog att vakna upp pigg, ta med familjen på en härlig utflykt med god mat och fint väder. Inget bråk eller skrik men den hel del skratt. Bara njuta av vädret och att umgås tillsammans. Dagen hade avslutats med grillning och barnen somnar tidigt så jag och Joakim kan sitta ute med ett glas vin var och småprata❤️

Dröm just nu? – Förutom att pandemin ska ge med sig så man kan umgås och leva som vanligt igen så är det att få manuset jag jobbar med publicerat.

Berätta om en dröm du haft – Oj, jag brukar komma ihåg mina drömmar väldigt bra när jag vaknar men nu är det blankt. Men när jag var liten brukade jag drömma att en stor dinosaurie lyfte bort taket på vårt hus och försökte äta upp mig!

Drömyrke som barn – Det varierande en hel del men framförallt var det spion och författare.

Drömyrke nu – Författare

Vad drömmer du om?

11 thoughts on “10 frågor om mina drömmar

Add yours

  1. Spännande frågor! Om jag vann alldeles för mycket pengar skulle jag sälja allt, köpa den där husbilen vi pratat om och bara dra iväg. Jag skulle också starta en fond för föräldrar som vill vara hemma med sina barn och som har barn med någon bokstavsdiagnos. Så kunde jag få ge bort pengar till dem som suttit i samma sits som jag själv, vilken dröm! Hade jag levt om mitt liv hade jag stannat i Afrika och inte skaffat barn, låter kanske illa – men så är det.

  2. Ja en miljon är ju i dagens läge inte så mycket pengar som man tror, så jag skulle nog också göra samma som du beskrev. Skulle man kunna lyxa till det skulle man nog behöva vinna typ 10 miljoner och då skulle man kunna köpa ny lyxig villa och sprettans ny bil

  3. Om jag vann 1 mille skulle jag köpa ett ställe på Gotland och resa. Som barn ville jag alltid bli lärare, i tonåren var det hudterapeut som var drömyrket. I vuxen ålder insåg jag att jag borde blivit jurist eller åklagare. Men jag blev lärare, webbdesigner/master och ateljerista

  4. Vi delar samma dröm du och jag. Jag skulle inte heller sluta jobba eller för den delen skriva om jag vann massor med pengar. Skulle definitivt leva drömmen fullt ut och bo precis där jag vill bo <3 Kul att läsa dina svar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: