10 saker du kanske inte visste om mig

I dagens utmaning från Madde så ska man skriva 10 fakta om en själv, så jag tänkte bjuda på saker som du förmodligen inte vet om mig.

1. Jag är rädd för hästar – tycker dem är fina djur men jag håller mig på avstånd.

2. Jag avskyr ljudet som uppstår av frigolit och när man drar av pappret runt en piggelin – dessa ljud får hela min kropp att rysa

3. Jag är extremt känslig när det kommer till serier och filmer – jag börjar gråta av minsta lilla och Joakim tycker jag är hopplös när jag försöker dölja tårarna med en gäspning

4. Jag föreställer mig emellanåt hur det skulle kännas och vara om en närstående gick bort – lite sjuk grej att föreställa sig och det får verkligen känslorna att välla upp! Men det får mig också att försöka ta vara på tiden med dem jag bryr mig om, man vet aldrig när dem försvinner.

5. Jag måste vara stimulerad och se utveckling– det måste hela tiden hända något för mig. Jag måste känna att jag kommer någonstans och att jag gör något. Att bara gå och driva runt är inte min grej. Sen behöver det inte vara mycket men ändå känna att jag åstadkommer något. Jag kan ta det lugnt en stund också men sen måste något hända igen. Både jag och Joakim är likadana så det är nog därför vi har så mycket projekt hela tiden.

6. Jag har gått in i väggen – hände andra året på högskolan då jag pluggade heltid och hade 3 extra jobb, ja den ekvationen säger ju sig självt att det inte funkar i längden.

7. Jag får skavsår extremt lätt – min mamma kallar mig för prinsessfot då jag alltid får skavsår av nya skor eller så fort de börjar bli slitna. Det är ett under när jag inte har skavsår på någon av mina fötter.

8. Jag är höjdrädd – jag kan bestiga höga berg och klättra i träd men när det kommer till att klättra på stegar eller tak så är jag en riktig fegis

9. Jag älskar att tömma för att få fylla på igen – i slutet av varje vecka när kylskåpet nästintill är tomt så får jag en härlig känsla. Vi har använt upp det som funnits och är redo att fylla på. Det är samma sak med frysen eller garderoben. Att använda upp det som finns innan man skaffar nytt.

10. Jag älskar att sortera och organisera – det är kanske det jag borde jobba med om inte författardrömmen funkar! Starta ett företag som hjälper andra att organisera hemma och få ordning i sina skåp och förråd. Vet inte hur många gånger jag gjort om i lådorna i köket och tvättstugan hemma. Älskar allt som har med förvaring att göra.

detkaosvikallarvardag

12 kommentarer på ”10 saker du kanske inte visste om mig

  1. Kul att få veta mer om dig =) jag gillar inte heller ljuden på frigolit det gör så ont bakom mina öron haha. Så fin bild på dig och din sambo när ni står på taket =) är du inte höjdrädd där ? det skulle jag vara om jag stod på taket

  2. Måste erkänna att det du skrivit på 4an gör jag också men som du skrev det får mig att uppskatta mina nära och kära mycket och spendera så mycket tid som möjligt med alla ❤️

  3. Jag skulle nog behöva anlita dig och dina tjänster i att rensa inom kort! Tror du att du hinner starta ett företag inom några månader, ha ha!
    Jag gråter också ofta till saker jag ser på tv – det kan vara allt ifrån något sorgligt på film till att någon vinner en tävling och är helt euforisk 😀

  4. Ohh du får gärna komma och tömma och organisera hos mig =D. Samt så är det för mig med får extremt lätt skavsår det är alltid ömma fötter för mig främst på sommaren

  5. Så roligt att få läsa dina fakta om dig. Har ju förlorat min mamma för fyra år sen, och nu mitt barnbarns pappa. Sen har den äldre generationen lämnat. Nu börjar jag bli den äldsta och det känns så konstigt. Tankar på döden är aldrig kul. Min dotter började tänka på det för sin dotter och planerade vem som skulle ta hennes dotter om något hände henne.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: