10 frågor om mitt bloggande

Då kommer svaren de sista frågorna i Maddes utmaning

Varför bloggar jag? För jag tycker det är roligt. Det är dessutom ett bra sätt att få reflektera kring vad som händer i ens liv och en chans att dela med sig av händelser och åsikter.

Använder jag instagram? Ja, det gör jag. Elinaakangas heter jag där – gå gärna in och följ om du vill

Bloggar jag helst på telefonen eller datorn? Egentligen vill jag helst blogga från datorn men det blir oftast från mobiltelefonen i slutändan.

Systemkamera eller mobilkamera? Just nu är det mest mobilkameran, men tycker självklart det blir bättre bilder med systemkameran och borde väl bli bättre på att använda dem bilderna.

Vilken telefon har jag? En Motorola men vilken modell kommer jag inte ihåg

Har jag träffat någon på riktigt som jag lärt känna via sociala medier? Ja, det har jag men hoppas på att det kommer bli fler framöver.

Vad vill jag med bloggen? Jag startade bloggen när vi byggde vårt hus för att uppdatera våra familjer om processen och sen har det bara fortsatt med uppdateringar om vårt liv -familj, hem, intressen och projekt. För mig är bloggen ett sätt att skriva av mig och det blir lite som en dagbok. Att dela med mig om vårt liv, tips och massa annat. Sen att andra tycker om att läsa det man skriver göra det ju bara roligare. Ärligt talat vet jag inte om jag fortsatt med bloggen om ingen läste den, så på ett sätt vill jag nå ut med det jag skriver till andra. Man får ju en viss relation till de bloggar man läser och till dem som läser ens blogg. Alla blir väl glada när de får en bra läsarstatistik eller värmande kommentarer.

Vilken kategori bloggar jag i? Jadu, jag skriver mest om vårt liv, projekt som vi gör, mat och recensioner av böcker. Så det är väl livsstil.

Tjänar jag pengar på bloggen? Ja, ibland på lite reklamsamarbeten.

Är det en hobby eller en proffsblogg? Det är en hobbyblogg

Det här var sista delen i utmaningen. Om du vill läsa mina svar på de andra frågorna så finns de här.
10 Antingen eller
10 saker du kanske inte visste om mig
10 frågor om mina drömmar
10 frågor om skönhet
10 frågor kring mat
10 frågor om semester
10 favoriter
10 val
10 frågor om mig

Tycker det var ett riktigt roligt initiativ från Madde med denna utmaningen! Och jag blir lite sugen på att sätta ihop en egen utmaning – skulle det vara kul och något ni vill haka på?

9 thoughts on “10 frågor om mitt bloggande

Add yours

  1. Vad roligt att få läsa lite mer om dej alltid lika roligt att få läsa lite mer om bloggaren bakom bloggen ha en kanon bra dag !

  2. Jag bloggar alltid från datorn för har inte tålamod då jag bloggar från mobilen, samt det är vissa grejer som man ej kan göra från mobilen som gör mina blogginlägg snyggare och då blir det lätt till hands att alltid blogga från datorn, samt att det är lättare att se kvalitén på korten i datorn

  3. Jag håller med om att detta varit riktigt kul – inspirerande! Och det har varit roligt att läsa svaren hos er andra som också varit med! Jag är med stor sannolikhet med om du sätter ihop en utmaning längre fram!

  4. Så roligt att du var med på den här utmaningen. Blev fler än jag hoppats på. Ja bloggen har öppnat en ny värld, och till viss del har den krympt en hel del. I sommar blir det nog en roadtrip och hoppas på att få träffa flera utav er då.

  5. Det har varit en rolig utmaning och så kul att läsa allas svar och även svara själv. Det är en härlig gemenskap i bloggvärlden och riktigt kul att lära känna nya människor <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: