Sakta men säkert nedåt

Onsdag igen vilket innebär invägning, och eftersom det är första onsdagen i månaden så är det även mätning som gäller.
Vikten stannade på 75,7 kg idag så det är en minskning på 0,4 kg vilket jag är nöjd med. Har som mål att gå ned i genomsnitt 0,4 kg i veckan, är väl medveten om att det kommer pendla lite mellan högre och lägre siffror så 0,4 kg känns som ett bra medelvärde. Varje minus är ett framsteg oavsett om det är stort eller litet.
Så hur gick mätningen idag då? Det är ju svårt att mäta på exakt samma ställe varje gång men jag har några riktmärken som jag går efter. 0,5 cm minskning över både lår och höft, men resterande ligger kvar på samma mått.

Så hur har veckan gått?

Jag tycker veckan har gått bra. Det har blivit många promenader men ingen powerwalk i spåret, får försöka få till ett löppass nu den kommande träningsveckan. Däremot körde jag ett styrkepass i måndags, och jag kan säga att det känns ordentligt i både armar och axlar just nu. Jag har även nått ett av mina första delmål – 10 stycken armhävningar på tå, ja det blev till och med 15 i rad! Då kände jag mig löjligt lycklig och nöjd med mig själv.
Maten har funkat bra, mycket grönsaker och frukt. Jag har ätit lite onyttigheter – unnar mig det ibland när det ligger inom ramen för kaloriintaget, och det tycker jag absolut att man får göra.

Avslutar med ett litet tips – blåbärs och banansmootie med kardemumma i, mums så gott!

detkaosvikallarvardag

3 kommentarer på ”Sakta men säkert nedåt

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: