Projekt – Hylla med stålram

Några av er kommer kanske ihåg att jag skrev i höstas om planen att bygga en hylla till vårt “andra” vardagsrum där bland annat barnens böcker skulle kunna stå. Det tog ett tag innan vi köpte material och startade projektet. Men när vi väl satte igång gick det undan.

Från stålrör till färdig hylla

Joakim svetsade ihop stålrör till en ram som han sedan spraylackade svart. Hyllplan sågades till och fasades, och vi hjälptes åt att olja in dem med en bets. Det är ju tur att vi har ett stort garage att arbeta i med våra projekt!

Det blev lite fel i beräkningarna så den blev lite högre än vad vi först hade tänkt, men det blev riktigt bra ändå. Nu får vi plats med större grejer i framtiden. Hyllplanen är dessutom flyttbara så det går att ändra efter behov.

Slutresultatet!

Är så nöjd! Jag är väldigt lyckligt lottad att jag kan säga “det här vill jag ha” till min man och han skapar det! Jag har mest stått för idén, design, betsning och inredning. Det är han som stått för själva skapandet – vilket teamwork va?

Så skönt att hittat en bra plats till böckerna som inte är i barnens rum, träningsutrustningen har hittat sin plats och spelen har fått flytta ut ur kontoret och skapat mer plats åt böcker framöver!

13 thoughts on “Projekt – Hylla med stålram

Add yours

  1. Riktigt snygg hylla och vad härligt när man kan få den precis som man vill ha den. Härligt när man kan skapa det man behöver och göra det så snyggt <3

  2. Wow, vilken snygg hylla! Skulle ju kunna beställt en sideboard av er när jag letade efter en för ett tag sedan! Fick kompromissa lite med mig själv eftersom jag inte hittade exakt vad jag letade efter.

  3. kul med ett nytt projekt och att ni fixar ihop o så 🙂 fint det blev 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: