Härliga fredag!

Efter två dagar med regn så var det väldigt härligt att få vakna upp på en fredag med sol! Visst kom det några regnstänk på oss när vi gick den lite längre lunchrundan, men Melissa fick se en röd traktor och jag fick röra på mig så vi båda var nöjda. Dagen har flutit på som vanligt med alla vardagsbestyr, och jag har haft en riktigt härlig fredagskänsla i kroppen. Lite fascinerande att man får den känslan fast att jag är föräldraledig, men en fredag är ju alltid en fredag. Och helgen innebär att vi får mer tid ihop hela familjen.

Idag fick det bli fruktsallad och lite hemgjord glass som jag slängde ihop efter jag lämnat Melissa på förskolan. Vårt porslin börjar se väldigt tråkigt ut nu, det var det vi köpte när vi flyttade hemifrån 2014 så det börjar väl bli dags att byta ut. Men det får vänta tills barnen blivit äldre.

Imorgon kör vi en utflyktsförmiddag igen. Förra lördagen besökte vi Öna kulturreservat och imorgon beger vi oss ännu längre söder ut till en urskog i Ycke naturreservat.

Hoppas ni får en härlig fredagskväll!

7 thoughts on “Härliga fredag!

Add yours

  1. Jag har aldrig gjort egen glass, men har sagt det så många gånger att jag ska göra det. Ser så lätt ut då man sett det på t.ex halv åtta hos mig, och nu “slänger” du bara ihop en.

  2. Men mums så gott! 😍 Vad skönt med promenad, önskar jag hade tagit en idag men det har bara inte blivit. 😐

  3. Här blev det också äntligen lite uppehåll & sol igår kväll! Så härligt! Planerar också någon liten utflykt idag & håller tummarna för fortsatt uppehåll!

  4. Det ser verkligen gott ut =) egen glass har jag aldrig gjort men jag har funderat på det många gånger men aldrig blivit av =) Här blev det med uppehåll

  5. så gott med hemgjord glass 🙂 glass enligt mig är det bästa som finns 🙂 ja lite tråkigt med regniga dagar men det kan även behövas 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: